Konut Haberleri
19 Ara 2016 11:00 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:54

Küçükçekmece-Çatalca'ya 30 kilometrelik raylı sistem geliyor

Küçükçekmece ve Çatalca arasına yapılması planlanan 30 kilometrelik raylı sistem hattı 7 ilçeyi birbirine bağlayacak..

Küçükçekmece-Çatalca'ya 30 kilometrelik raylı sistem geliyor
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Küçükçekmece ile Çatalca arasında 30 kilometrelik raylı sistem hattı projesi için düğmeye bastı. Dev proje için hizmet alım ihalesi açan İBB'nin şehir genelindeki yatırımları hız kesmeden devam ediyor.

Arnavutköy-Çatalca-Büyükçekmece-Esenyurt-Avcılar-Küçükçekmece ve Başakşehir ilçelerini birbirine bağlayacak olan raylı sistem hattının hayata geçmesi durumunda, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarının önemli oranda yükselmesi öngörülüyor...



Son dönemde gayrimenkul sektörünün gözdesi haline gelen ve binlerce yeni konuta ev sahipliği yapan Başakşehir, Küçükçekmece, Esenyurt, Avcılar ve Büyükçekmece'yle birlikte yeni raylı sistem hattı, Arnavutköy'ün de değerine değer katacak.

3. Havalimanı projesiyle arsa fiyatlarının adeta uçtuğu bölgede, yeni yatırımla birlikte emlak piyasasının hızlanması bekleniyor. Ayrıca yeni raylı sistem hattı projesinden en çok Çatalca bölgesi kendisine pay alabilir. Gelişmekte olan bölgenin yeni raylı sistem hattıyla birlikte yatırımcıların gözdesi olacak gibi gözüküyor.

Küçükçekmece-Çatalca arasındaki 30 kilometrelik raylı sistem hattı projesinin hizmet alım ihalesi 10 Ocak 2017 günü saat 11.30'da İBB Merter binasında yapılacak.