Güncel
17 Kas 2020 12:40 Son Güncelleme: 17 Kas 2020 13:14

Küçükçekmece Belediyesi konut satışı yapacak! Fiyatlar 316 bin TL'den başlıyor

Küçükçekmece Belediyesi'ne ait 33 konutun satışı için duyuru yapıldı. Küçükçekmece Belediye Başkanlığı tarafından çıkılan ilanda satılacak olan 33 konutla ilgili detaylı bilgiler paylaşıldı.

Küçükçekmece Belediyesi konut satışı yapacak! Fiyatlar 316 bin TL'den başlıyor

İstanbul'un Küçükçekmece Belediye Başkanlığı sahip olduğu 33 konutun satışı için ilan verdi. Konutların ihale usulü ile satışının yapılacağı ve tahmini bedellerinin 316 bin TL ile 520 bin TL arasında yer aldığı duyuruldu. 

İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile kendisine ait 33 konutun satışının yapılacağını ilan etti. Belediye başkanlığı tarafından yayımlanan ihale duyurusunda söz konusu konutların satış bedellerinin 316 bin TL ile 520 bin TL arasında belirlendiği bildirildi.

Küçükçekmece Belediyesi Başkanlığı kamu konutları için yeni satış ilanları yayımlandı. Bu duyurularda çok sayıda gayrimenkul için ihale düzenleneceği ilan edilirken bu satışlara dair tüm ayrıntılar başvuru kılavuzlarında belirtildi. 

33 KAMU KONUTU İÇİN SATIŞ İLANI 

İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanlığı'nın yayımladığı satış duyurusunda toplam satışı yapılacak konut sayısı 33 olarak duyuruldu.  Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından yürütülecek konut satış sürecine dair ilk detay konut satış fiyatları. İhale usulü ile satılacak konutlar için net bir fiyat bildirilemezken Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü konutlar adına 316.820 TL ile 519.000 TL arasında tahmini bedel belirlendiğini açıkladı. 

33 kamu konutu için ihaleye başvuruda bulunmak isteyecek istekliler başvurularını ihale tarihine kadar yapacaklar. İhale tarihi Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nce 1 Aralık olarak ilan edildi. Başvurular ise ihale tarihinden önce yapılmalı. 

İHALE BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

İhaleye adhil olmak isteyen vatandaşlar öncelikle Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'ne uğrayarak buradan 200 TL bedelle satış şartnamesini alacaklar. Daha sonra şartnamede yer alan evrakları teslim edecek ve geçici temiant ücretini yatırmak suretiyle başvurularını tamamlayacaklar.