Ekonomi
13 Mar 2013 12:28 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:18

'Küçük Emrah'ın dudak uçuklatan aylık kira geliri!

'Küçük Emrah' olarak tanınan Emrah Erdoğan'ın aylık kira gelirinin 250 bin dolar olduğu öne sürüldü.

'Küçük Emrah'ın dudak uçuklatan aylık kira geliri!

 


 
Şarkıcılıktan kamera arkasına geçerek yönetmen koltuğuna oturan 'Küçük Emrah', Gelmeyen Bahar filmiyle oldukça dikkat çekti. 
'Küçük Emrah' Emrah Erdoğan'la ilgili Sabah gazetesi'nden Ferhat Ünlü kaleme aldığı biyografide ünlü şarkıcıyla ilgili ayrıntılara yer verdi.
Yazısında Emrah Erdoğan'ın ünlü bir gazeteci süt kardeşi olduğunu iddia eden Ferhat Ünlü, gazeteciye adını açıklamayacağına dair söz verdiğinide yazısında dile getirdi
10 Mart tarihinde yayınlanan "Küçük Emrah 80’lerin PR harikası" başlıklı yazı da 'Küçük Emrah'ın aylık kira gelirinin 250 bin dolar olduğu öne sürüldü.
 
İşte Ferat Ünlü'nün yazısının ilgili kısmı;
 
''Emrah Erdoğan, albümlerinden ve filmlerinden kazandığı paranın çoğunu gayrimenkullere yatıran biri. Erdoğan'ın 100'e yakın gayrimenkulü olduğu yönünde iddialar var. Kendisi bu sayının abartılı olduğunu söylüyor, ama en az bunun üçte biri kadar gayrimenkule sahip olduğunu da ima ediyor.
 
Emrah Erdoğan'ın sahibi olduğu gayrimenkullerden her ay 250 bin dolar gelir elde ettiği söyleniyor. Ne diyelim Allah daha çok versin. Emrah Erdoğan, vaktiyle çok kazanıp harcayan Yeşilçam ünlüleri ve şarkıcılar gibi yapmamış. Yeni neslin 'celebrity'leri de onun izinden gitseler iyi ederler. Öyle ya! Eskilerin deyişiyle su akarken testiyi doldurmalı.''