Konut Haberleri
15 Ağu 2014 08:30 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:40

Küçük Ağa da artık ‘ev’lendi

'Öyle bir geçer zamanki' dizisindeki Osman karakteriyle gönüllere giren, başarısını küçük yaşına rağmen 'Küçük Ağa' dizisiyle pekiştiren Emir Berke Zincidi ilk yatırımını yaptı.

Küçük Ağa da artık ‘ev’lendi
ÖZAK GYO’nun Bayrampaşa’daki ‘Hayat Tepe’ projesi minik yıldızına kavuştu. ‘Küçük Ağa’nın minik yıldızı Emir Berke Zincidi, kendi parasıyla ilk yatırımını yaptı. Bayrampaşa’da ‘Hayata Tepeden Bakın” sloganıyla tanıtılan bir projeden ev satın aldı. Berke, 6. kattaki adalar manzaralı dairesinden her ay 3 bin 500 TL kira alacak. Baba Berkant Zincidi, oğulları için yatırım yaptıklarını, Emir Berke’nin 18 yaşına gelince iyi bir yatırıma sahip olacağına inandığını söyledi. 

Hayata tepeden bakın

“Hayata Tepeden Bakın” sloganıyla Bayrampaşa’nın en tepe noktasında konumlanan Hayat Tepe projesi, tarihi yarımada manzarasıyla da öne çıkıyor. Bayrampaşa’da alışveriş vadisi olarak bilinen önemli bir lokasyonda bulunan proje, metroya özel bir geçit ile bağlanarak ulaşımı oldukça avantajlı bir hale getirip yaşamı kolaylaştırıyor. Alışveriş merkezlerinin yanında olması, toplu ulaşıma ve anayolların kesişim noktasındaki konumu, oteller ve gösteri merkezinin yanında yer alması ile Hayat Tepe, yaşamın yeni merkezi olmaya aday.

Hayat Tepe ayrıca kapalı basketbol ve spor salonu ile yüzme havuzu, koşu parkuru, çocuk kulübü, kış bahçesi gibi sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. 32 bin metrekare alan üzerinde ikisi 24, biri 23 katlı 3 bloktan oluşan üçgen mimari tasarımıyla 66 metrekare ile 230 metrekare arasında değişen daire tipleriyle 1+1’den 4+1’e kadar farklı seçenekler sunan proje, ayrıca kalitesi, artış trendi yakalayan yatırım değeri ve merkezi lokasyonu nedeniyle de ön plana çıkıyor.