Konut Haberleri
17 Eyl 2017 12:55 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:25

Kruvaziyer yat limanına onay çıktı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Lara'da yapılacak kruvaziyer ve yat liman kompleksi projesine meclisten onay çıktığının müjdesini verdi.

Kruvaziyer yat limanına onay çıktı
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Lara'da yapılacak kruvaziyer ve yat liman kompleksi projesine meclisten onay çıktığını belirterek, ihaleye hazır hale gelen projenin turizme büyük ivme kazandıracağını söyledi.

İhaleye hazır 

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kruvaziyer Liman Projesi'nin Antalya'nın yıllardır özlediği önemli bir yatırım olduğunu belirtti. Bu yatırımı Antalya'ya kazandırarak turizme önemli bir ivme kazandırmak, kaliteyi yükseltme hedeflerinin olduğunu belirten Türel, "Kruvaziyer gemilerle ağırlıklı olarak gelir düzeyi yüksek üçüncü yaş kuşak turistler seyahat ediyor. Antalya'ya bu gelir düzeyi yüksek turistleri getirmek amacıyla kruvaziyer liman yapmak istiyoruz. Bu konuda uzun bir zamandır çalışıyoruz. Yüksek Planlama Kurulu (YPK) kararımız Başbakanımız ve planlama kurulu üyesi bakanlarımız tarafından imzalandı. Proje şu anda ihaleye hazır" dedi.