Konut Haberleri
20 Ara 2012 18:05 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:14

KoruFlorya’da 48 ay 0 faiz!

KoruFlorya'da 280 bin metrekarelik bir alanda hayata geçirilen KoruFlorya projesinde kişiye özel ödeme planı hazırlandı.

KoruFlorya’da 48 ay 0 faiz!

Aydınlı Grup, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle inşa ettiği ve Florya'nın son büyük konut projesi olma özelliğini taşıyan KoruFlorya'da 280 bin metrekarelik bir alanda hayata geçirilen KoruFlorya projesinde kişiye özel ödeme planı hazırlandı.

Projede ayrıca 48 aya kadar 0 faizle taksitlendirme yapılabiliyor.

3+1'den 7+2'ye kadar 52 farklı ve geniş daire tipiyle dikkat çeken proje, dünyanın ödüllü mimarlık ofislerinden Brodway Malyan'ın ve Türk mimarlık ofisi Kraft Mimarlık'ın imzasını taşıyor. 86 bin metrekare rezidans alanı ve 3 bin metrekareye varan sosyal tesis alanını çevreleyen proje, 20 bin metrekarelik de peyzaj alanına sahip.

Satış rakamlarıyla TOKİ şampiyonu da olan KoruFlorya, ödüllü İngiliz Broadway Malyan ile Türk şirketler Kraft Mimarlık ve Kreatif Mimarlık'ın ortak çalışmasıyla hayata geçirildi. Aile rezidans ve alışveriş merkezinin bir arada olduğu, metropolden uzak durmayı tercih edenlere deniz ve doğayla iç içe bir yaşam sunan, şehrin merkezine yakın olmayı isteyenlere ise E-5, TEM ve sahil yolu alternatifleriyle ulaşım kolaylığı sağlayan KoruFlorya mevcut konumuyla da dikkat çekiyor.  Atatürk Havaalanı, Bakırköy deniz otobüsü, metrobüs, Marmaray Tüp Geçişi'ne olan yakınlığıyla ön plana çıkan KoruFlorya, ulaşımda çok sayıda alternatif sunuyor.