Fuar
04 Ara 2013 18:00 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:43

KoruFlorya Emlak Fuarı’nda olacak!

KoruFlorya projesi,Emlak 2013’te 6. Hol giriş kapısı karşısındaki standı ile yerini alacak.

KoruFlorya Emlak Fuarı’nda olacak!
TOKİ ve Emlak Konut GYO tarafından desteklenen ve 5-8 Aralık tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenecek konut, işyeri, satın alma ve finansman fuarı Emlak 2013’te, KoruFlorya projesi de 6. Hol giriş kapısı karşısındaki standı ile yerini alacak. AVM üzerinde yerden 17 metre yüksekte konumlanan rezidansların; deniz, göl ve orman manzarasına hakim, doğa ile iç içe özel peyzajından ve AVM’nin mimari dokusundan esinlenilen KoruFlorya standı, 253 metrekarelik alanıyla fuarın en dikkat çekici standlarından biri olacak.

Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı, Türk gayrimenkul sektörünün yıldızlarının buluştuğu Emlak 2013 Fuarı’nın, Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün yurtdışı  kurumsal yatırımcılara açılması için önemli bir rol oynadığını dile getirdi. Kavurmacı, “Burada Türk müteahhit ve  yatırımcılarının becerisi devreye giriyor. Üreteceğimiz projeleri, tasarım ve imalat kalitemizle, satış sonrası işletme/kiralama hizmetlerimizle, çevre dostu ve enerji verimliliği özelliklerimizle, marka değerimizle dünya standartlarına yükseltebilmeliyiz. Aydınlı Grubu olarak bugüne kadar yaptığımız projelerde hep bu kriterlere önem verdik. Bundan sonra da hayata geçireceğimiz nitelikli projelerle Türkiye gayrimenkul sektörünün yükselen gruplarından biri olacağız” dedi.

Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife  ortaklığı ve TOKİ işbirliği ile Florya’nın son büyük arazisinde inşa ettiği KoruFlorya’dan ev satın almak isteyenler, yüzde 1 KDV avantajının yanı sıra anlaşmalı bankalar aracılığıyla vade farksız 60 ay taksitlendirme avantajıyla KoruFlorya’dan ev sahibi olabiliyor. Atatürk Havalimanı, Bakırköy Deniz Otobüsü, Metrobüs ve Marmaray’a olan yakınlığıyla dikkat çeken projede, 3+1’den 7+2’ye kadar 52 adet farklı daire tipi bulunuyor. Projede satışa çıkan dairelerin tamamı KDV dahil fiyatlarla sunuluyor. Fiyatların 1 milyon 100 bin liradan başladığı projede anlaşmalı bankalar aracılığıyla vade farksız 60 aya kadar taksitlendirme yapılırken, 120 aya kadar olan taksitlendirmelerde ise uygun oranlarda vade yapılabiliyor.

Yakaladığı satış grafiğiyle TOKİ’den 8 kez ciro şampiyonluğu elde eden KoruFlorya, ödüllü mimarlık ofislerinden Brodway Malyan’ın ve Türk mimarlık ofisi Kraft Mimarlık’ın imzasını taşıyor. Banyo ve mutfak seramiklerinde İtalyan Valentino marka ürünlerin kullanıldığı projede ayrıca Hans Grohe, Miele, Veneta Cucine, Daikin, Helios gibi markaların üst kalite malzemeleri tercih edildi.