Güncel
16 Eki 2020 12:04 Son Güncelleme: 16 Eki 2020 12:17

Koronavirüs en hızlı bu iki şehirde yayılıyor! İstanbul'un ardındaki şehir hangisi?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsün en hızlı yayıldığı, vakaların en çok arttığı iki şehri açıkladı. Birincisi pekçok kişinin de tahmin edebileceği gibi İstanbul. İkinci şehir hangisi?

Koronavirüs en hızlı bu iki şehirde yayılıyor! İstanbul'un ardındaki şehir hangisi?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs vakalarının hızla arttığı iki şehri açıkladı. Kalabalık nüfusuyla İstanbul koronavirüsün en hızlı yayıldığı, vakaların en hızlı arttığı şehir. İkincisi ise Bursa... 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Başta İstanbul ve Bursa illerinde korona virüs vaka sayılarında artış eğilimi var" dedi. 

Bakan Koca, şu anda Erzurum'da bulunuyor. Pandemiye yönelik tedbirleri ve tedavi çalışmalarını yerinde görmek ve müdahale gerektiren durumlar için çözüm bulmak adına Erzurum'da bulunduğunu dile getiren Bakan Koca, detaylı açıklamada bulunacak. İlerleyen haberlerimizde detaylı açıklamayı okuyacaksınız. 

Bakan Koca, Erzurum'da yaptığı açıklamada "Ne yazık ki İstanbul ve Bursa başta olmak üzere büyük şehirlerde artış olduğu görülüyor." diyerek rehavete kapılınmaması uyarısında bulundu. Bakan Koca, pandemi için gerçekleştirilen tedbirlerin sadece korona virüsten değil diğer solunum yolu enfeksiyonlarından da koruduğunun altını çizdi.