Konut Haberleri
04 Haz 2015 12:01 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:46

Köpeği bulana 1,7 milyon liralık ev!

Çin'in başkent Pekin'de kendisini Bayan Lui olarak tanıtan 70 yaşındaki bir kadın, kayıp köpeğini bulup getirene 1 milyon 700 bin lira değerindeki evini ödül olarak vereceğini açıkladı..

Köpeği bulana 1,7 milyon liralık ev!
Çin Halk Cumhuriyeti’nin başkenti Pekin’de yaşayan 70 yaşındaki bir kadın, bir ilan hazırlayarak köpeğini kaybettiğini ve onu bulup getirene değeri yaklaşık 1 milyon 700 bin TL olan evini, ödül olarak vereceğini belirtti.

Söz konusu evde köpeği ile birlikte tek başına yaşayan yaşlı kadın köpeğini kaybettiğini ve tüm aramalarına rağmen bulamadığını belirterek, yaşadığı bölgenin çeştli yerlerine ilan yapıştırdı.

İlanda kendisini Bayan Lui olarak tanıtan Çinli kadın, ilanı görüp köpeğini bulduğunu iddia eden kişiler sebebiyle kısa süreli de olsa heyecan yaşadığını ancak köpeğinin henüz bulunamadığını, ilandaki ev ödülünün ise gerçek olduğunu açıkladı.

Çinli kadının yeğeni ise ilan sonrasında kendilerine başvuran yanlış ihbarlardan sıkıldıklarını, sadece ödülü almak isteyenlerin ilanda yer alan kayıp köpeğe benzer köpeklerle geldiklerini ve sırf bunlarla daha fazla uğraşmamak için ilana son vemeyi düşündüklerini söyledi.