Konut Haberleri
28 Eki 2014 12:27 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:03

Konut'ta kampanya patlaması!

Faizleri sıfırlayıp vadeyi uzatan peşinatları düşürüp taksitleri erteleyen inşaat firmaları, 5 yıla kadar kira garantisi sunuyor.

Konut'ta kampanya patlaması!
Faizleri sıfırlayıp vadeyi uzatan peşinatları düşürüp taksitleri erteleyen inşaat firmaları, 5 yıla kadar kira garantisi sunuyor.

Türkiye’nin önde gelen markalı konut üreticileri ev almak isteyenlere birbirinden cazip fırsatlar sunmaya başladı. Özellikle kredi ile daire sahibi olacakların faiz oranları nedeniyle talebi ertelemesinin önüne geçmek isteyen şirketler, uygun faiz ve vade aralıkları sunan finansman modelleri hazırladı.

Hatırı Sayılır İndirim

Vade farksız ödeme seçenekleri 80 aya kadar uzarken hiç peşinatsız veya düşük peşinatla ev almak isteyenler için de çok sayıda alternatif bulunuyor.

Faizi Sıfırlayanlar

Gökdeniz Kartal’da Peşinat Yüzde 50

Gökdeniz Kartal 204 konuttan oluşuyor. Fiyatın 332 bin liradan başladığı projede yüzde 50 peşinatla kalan bedel 48 y 0 faizle taksitlendiriliyor.

My Towerland ve My Home Maslak’ta 50 Ay 0 Faiz

Ağaoğlu’ndan My Towerland ve My Home Maslak için kampanya. Hemen teslim projelerde geçerli 0 faiz 50 vadede ödeme seçeneğinin yanı sıra yüzde 10 peşinat ve 0 faizli ara ödeme fırsatları da sunuluyor.

Avlu Kurtköy 36 Ay Fark Yok

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığı tarafından geçtiğimiz hafta satışa sunulan Avlu Kurtköy projesinde konut alıcılarına 36 ay 0 faiz taksit seçeneği sunuluyor. 2016 sonunda teslim edilecek projede fiyatlar 189 bin liradan başlıyor.

Peşinatı Düşürenler


Dumankaya Mozaik’te Peşinatsız Ödeme

Dumankaya İnşaat’ın Sancaktepe’de projesi Dumankaya Mozaikte peşinatsız ödeme sistemi ile peşinatsız ödeme sistemi ile ev almak mümkün. Buna göre fiyatın yüzde 75 için 0,91 den başlayan faiz oranları ile konut kredisi kullandırılıyor.

Mashattan’da Kira Öder Gibi

Maslakta Yer alan Mashattan projesinde ödemelerin daha da avantajlı hale getirildiği yeni bir donem başladı. Peşinatı ortadan kaldıran ve hemen teslim alınabilen evlerin kampanya kapsamında taksitleri 120 ay vadelendırlıyor. Taksitler 3 bin 650 liradan başlıyor.

Sayfiye’de Peşinat Yüzde 1

Rönesans Konut’un projesi Sayfiye daire almak isteyenlere 4 seçenek sunuyor. Yüzde 1, yüzde 5, yüzde 10 ve yüzde 50 peşinat ödeme seçeneklerinin bulunduğu projede banka kredisi de kullandırılabilecek.

Kirayı Garantileyenler

Hi-Fit’de 3 Yıl Kira Garantisi

Dumankaya İnşaat’ın Bahçeşehir’de inşa ettiği Hi-Fit’de 3 yıl kıra garantisi var. Dumankaya, projede müşterileri stüdyolar için minimum 1000 TL, 1+1 er için 1.800, 2+1 ler için 2 bin 700TL’ye kadar garanti veriyor.

Hayat Tepe’de 4 Bin TL’niz Garanti

Özak GYO tarafından Bayrampaşa’da yapılan hayat tepede bir yıl kıra garantisi vaat ediliyor. Anahtar teslimlerinin başladığı projede minimum 2 bin maksimum 4 bin TL kira garantisi sunuluyor.

Loft Dragos 3 Ay Süre Veriyor

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı tarafından Maltepe’de hayata geçirilen Loft Dragos projesinde yatırımcı 3 yılda dairesini kiraya veremezse 12 aylık kirası karşılanıyor.