Konut Haberleri
09 Şub 2017 08:00 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:59

Konut sektörü MIPIM yolcusu!

Gayrimenkul sektörü oyuncuları 14-17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da gerçekleşecek MIPIM fuarına katılarak Türkiye’de yatırım fırsatlarını anlatacak.

Konut sektörü MIPIM yolcusu!
19 bin metrekare alanda, 23 bin ziyaretçiyi ağırlayacak fuara Türkiye’nin gayrimenkul şirketleri, mimarlık şirketleri ve yatırımcı şehirlerinden 850’ye yakın kişi katılacak. Fuarda İstanbul’un yanı sıra Antalya, Balıkesir, Hatay ve Kocaeli de tanıtılacak.  Fuara belediye başkanlarının yanı sıra Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katılması bekleniyor. 

Fuarın Türk gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada boy göstermesi için önemli bir fırsat olduğunu belirten Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, “Türkiye zor bir yılı geride bıraktı. Böyle zamanlarda ülke olarak tanıtıma daha çok ihtiyacımız var. Uluslararası platformlarda Türkiye’deki pazarın canlı ve hareketli olacağının güvenini yatırımcıya vermemiz gerekiyor. Kendi ligimizde başarılıyız ama önemli olan şampiyonlar liginde boy göstermek” dedi.

Fuarda İstanbul’un İstanbul Ticaret Odası’nın katkılarıyla gerçekleştirilen 685 metrekarelik İstanbul Çadırı’nda şehrin gözde projeleriyle temsil edileceğini belirten Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, ayrıca Beyoğlu İş Adamları Grubu (BIG)’nun da 45’e yakın yatırımcısıyla MIPIM’e katılma kararı aldığını söyledi.

ETİKETLER
#MIPIM