Konut Haberleri
22 Eki 2017 17:38 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:30

Konut projeleri ekimde hız kazandı!

Gayrimenkul sektörü ekim ayında yeni projelere start verdi. Ay sonuna kadar ekimde satışa çıkan proje sayısı 15 olacak..

Konut projeleri ekimde hız kazandı!
Konut sektörü son bir ayda yeni projelerle atağa geçti. Firmalar arka arkaya yeni proje lansmanına çıktı. Şu ana kadar yaklaşık 7 milyar liralık yatırım değerine sahip 11 projenin lansmanı gerçekleşti. Ay sonuna kadar ise 4 yeni proje daha satışa çıkacak.

Yeni Şafak'ın haberine göre ayın ilk lansmanı Dap Yapı’nın Validebağ Konakları oldu. Şirket İzmir Bornova’da da yeni projenin satışına başladı. Daha sonra Tahincioğlu, Nidapark Bomonti projesi ile alıcının karşısına çıktı.

Bu iki projeyi Ender İnşaat-Kıbrıs İnşaat İş Ortaklığı, ile yükselen İnci Yaka, Ilgın İnşaat tarafından projelendirilen We Haliç,  Kiptaş  tarafından projelendirilen Loca Mahal takip etti. Diğer satışa çıkan projeler ise Self İstanbul, Nuva Dragos, Nivo Ataköy ve Makyol Santral olarak sıralandı.

Yeni projeler geliyor

Bu hafta içinde 4 yeni proje daha satışa sunulacak. Bunlardan ilki Luxera Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat tarafından hayata geçirilen Luxera Meydan projesi. Akabinde Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından inşa edilecek AcarBlu Rezidans, Cihan İnşaat'ın Emlak Konut GYO arsasında inşa edeceği Avrupark Hayat projesi görücüye çıkıyor. Babacan Holding ise ayın son günü yeni projeler hakkında bilgi verecek.
ETİKETLER
#konut #İnşaat #ekim