Konut kredileri mayıs ayına nasıl başladı?

Bir süredir yükseliş eğiliminde devam eden konut kredileri mayıs ayına da yüksek kapı açtı. İşte bankalardaki son konut kredi oranları....

Konut kredileri mayıs ayına nasıl başladı? - Sayfa 1

HalkBank Konut Kredisi

HalkBank üç konut kredisi ürünü ile kredi kullandırmaya devam ediyor. Banka canım evim konut kredisi ürünü dahilinde maaş müşterilerine özel 10 yıl vadeye kadar yüzde 1.55 faiz oranı sunuyor. Maaş müşterisi olmayan tüketicilere ise yüzde 1.65 faiz oranlı konut kredisi kullandırıyor. Canım evim konut kredisi faiz oranları kapsamında ise yüzde 1.88 faiz oranı ile 15 yıl vadeye kadar kullandırım yapıyor. Banka dost evim konut kredisi için ise yüzde 1.85 faiz oranlı konut kredisi uyguluyor.

117
Konut kredileri mayıs ayına nasıl başladı? - Sayfa 2

ICBC Bank Konut Kredisi

ICBC Bank tabela konut kredisi faiz oranları kapsamında yüzde 2.4 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. Banka buna ek olarak kampanyalı yeni evim konut kredisi ürünü için ise yüzde 1.6 konut kredisi faiz oranı ile kredi kullandırıyor.

217
Konut kredileri mayıs ayına nasıl başladı? - Sayfa 3

DenizBank Konut Kredisi

DenizBank tabela konut kredisi faiz oranları kapsamında yüzde 2.15 faiz oranı sunuyor. Banka kampanyalı konut kredisi dahilinde ise 100.000 TL’ ye kadar ve 300 ay vadeye dek yüzde 1.89 konut kredisi faiz oranı kullandırıyor.

317
Konut kredileri mayıs ayına nasıl başladı? - Sayfa 4

VakıfBank Konut Kredisi

VakıfBank tabela konut kredisi faiz oranları kapsamında yüzde 1.55 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. VakıfBank’ın banka gayrimenkulü konut kredisi kampanyası devam ediyor. Banka kendi mülkü konut satışlarında yüzde 0.98 konut kredisi faiz oranı sunuyor.

417