Konut kredi faizlerinde yükseliş devam ediyor!

Bankaları yükselen kur risklerin arttığı piyasa ve likidite maliyetlerinin artması ile kredi faiz oranlarında peş peşe yükselişe gidiyor. Uzmanların beklentisi Merkez Bankası hamlesinden sonra kademeli olarak artmaya başlayan repo faizlerinin bu hafta konut kredisi faiz oranlarına da etki etmesi yönünde. İşte güncel konut kredisi faiz oranları...

Konut kredi faizlerinde yükseliş devam ediyor! - Sayfa 1

ICBC Bank Konut Kredisi

ICBC Bank tabela konut kredisi faiz oranları kapsamında yüzde 2.4 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. Banka buna ek olarak kampanyalı yeni evim konut kredisi ürünü için ise yüzde 1.74 konut kredisi faiz oranı ile kredi kullandırıyor.

116
Konut kredi faizlerinde yükseliş devam ediyor! - Sayfa 2

HalkBank Konut Kredisi Faiz

HalkBank hesaplı evim konut kredisi ürünü dahilinde maaş müşterilerine özel 10 yıl vadeye kadar yüzde 1.55 faiz oranı sunuyor. Maaş müşterisi olmayan tüketicilere ise yüzde 1.65 faiz oranlı konut kredisi kullandırıyor. Canım evim konut kredisi faiz oranları kapsamında ise yüzde 1.88 faiz oranı ile 15 yıl vadeye kadar kullandırım yapıyor. Banka dost evim konut kredisi için ise yüzde 1.85 faiz oranlı konut kredisi uyguluyor.

216
Konut kredi faizlerinde yükseliş devam ediyor! - Sayfa 3

İş Bankası Konut Kredisi Oranları

İş Bankası tabela konut kredisi kapsamında yüzde 2.2 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. Banka kampanyalı sigortalı sonbahar konut kredisi için ise yüzde 1.72 faiz oranı sunuyor.

316
Konut kredi faizlerinde yükseliş devam ediyor! - Sayfa 4

Yapı Kredi Bankası Konut Kredisi

Yapı Kredi Bankası 1- 36 ay vade için yüzde 2.10, 37 - 60 ay arası ay vadelerde yüzde 2,05, 61 - 84 ay arası vadede yüzde 2, 85 - 120 ay arası vadelerde ise yüzde 1.95 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

416