Ofis Projeleri
26 Haz 2014 13:38 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:21

Koç Kuleleri'ne büyük ilgi!

Koç Holding ve Akgül Yap-Sat A.Ş ortaklığıyla, Ankara’nın yeni iş merkezi Söğütözü’nde yapımı süren Koç Kuleleri’ndeki ofisler, yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Kulelerin, yarısına yakını satıldı.

Koç Kuleleri'ne büyük ilgi!
Ankara ‘da son yıllarda hızla artan iş kulelerine inşaatı tamamlanmak üzere olan Koç Kuleleri de katılıyor. Koç Holding ve Akgül Yap-Sat A.Ş ortaklığıyla, Ankara’mn yeni iş merkezi Söğütözü’nde yapımı süren Koç Kuleleri’ndeki ofisler, yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Kulelerin, satışa sunulan ofislerinin yarısına yakını satıldı. 33 kata kadar uzanan Koç Kuleleri, 17 bin 780 metrekarelik bir alan üzerine kuruldu. Akgül Yap-Sat A.Ş’nin ortaklarından Ömer Akgül, inşaatı yakından takip eden Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç’a kuleleri gezdirdi. Akgül, “Ankara’nın kalbi burada atacak” dedi.

Dev tanker denize indirildi Bu arada Koç Holding’in ticari ve askeri gemi ile süperyat sektöründe faaliyet gösteren şirketi RMK Marine, tekne yapısından bağımsız kargo tanklarına sahip, “dünyada üretilen en büyük asfalt tankeri” unvanını taşıyan ikinci tankeri denize indirdi. Ankara milletvekili Sinan Aygün, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç’a inşaatı gezdirdi.