Konut Haberleri
26 Eyl 2016 08:58 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:41

Kıvanç-Başak çiftinin kiraladıkları evin sahibi Demet Akbağ çıktı

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çiftinin evlendikten sonra kiraladığı, Bebek'te bulunan Ayşe Sultan Korusu'ndaki evin sahibi Demet Akbağ çıktı.

Kıvanç-Başak çiftinin kiraladıkları evin sahibi Demet Akbağ çıktı
Kıvanç Tatlıtıığ-Başak Dizer çiftinin evlendikten sonra kiraladığı, Bebek'te bulunan Ayşe Sultan Korusu'ndaki evin sahibi Demet Akbağ çıktı. Bülent Cankurt'un Günaydın'daki yazısından o satırlar.


Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un, meslektaşı Demet Akbağ'ın kiracısı olduğunu öğrendim. Tatlıtuğ'un, Başak Dizer ile Şubat 2016'da evlendikten sonra taşındığı Bebek Ayşe Sultan Korusu'ndaki evin sahibi meğer Demet Akbağ'mış. Tatlıtuğ, evlendikten sonra Ulus'taki bekar evinde oturmak istemeyince Aralık 2015'te Demet Akbağ'ın evini kiralamış. Tatlıtuğ, yeni yuvası için kaç lira kira ödüyor bilmiyorum ama Akbağ, bir söyleşisinde övgüler yağdırdığı Tatlıtuğ'a meslektaş indirimi yapmıştır herhalde!

Sneijder ile hiç komşu olmamış

Kıvanç Tatlıtuğ ve müstakbel eşi yaklaşık iki ay evin tadilatıyla uğraşmış ve gönüllerine göre bir yuva yaratmışlar. Stil danışmanı olan Başak Dizer, Boğaz manzaralı evde kendisine kocaman bir giyinme odası yaptırırken, Kıvanç Tatlıtuğ da binlerce DVD'lik film arşivi için bir duvarı dolapla kaplattırmış. Bu arada Kıvanç Tatlıtuğ'un eviyle ilgili doğru bilinen yanlışları da düzelteyim. Ünlü oyuncu, evleninceye kadar Ulus'taki kendi dairesinde oturmuş. Yani basında sıkça çıktığı gibi Maçka Armani Resindece'da hiç oturmamış ve dolayısıyla Wesley Sneijder-Yolanthe Cabau çiftiyle de hiç komşu olmamış!