Konut Haberleri
31 Oca 2021 10:41 Son Güncelleme: 31 Oca 2021 10:52

KİPTAŞ'tan sağlık çalışanlarına Silivri'de konut... Şartlar ve detaylar açıklandı

Koronavirüsle mücadelede canlarını ortaya koyan sağlık çalışanlarını KİPTAŞ unutmadı. Evi olmayan sağlık çalışanları için KİPTAŞ Silivri 3. Etap projesinden konut satış duyurusu yapıldı.

KİPTAŞ'tan sağlık çalışanlarına Silivri'de konut... Şartlar ve detaylar açıklandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, sağlık çalışanları için konut satış duyurusu yaptı. Evi olmayan sağlık çalışanlarına KİPTAŞ Silivri 3. Etap projesinden ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sağlık çalışanları için ayrılan konutların ilk duyurusunu İzmit Çınar Evler karu çekilişinde yaptığını hatırlattı: "KİPTAŞ İzmit Çınar Evler’in kura çekilişinde açıklamıştık. Stokumuzda bulunan Silivri 3. Etap Sosyal Konutları’ndaki hemen teslim daireleri sağlık çalışanları için önümüzdeki hafta satışa sunacağız. Evi olmayan sağlık emekçilerine özel bu kampanyanın, örnek olmasını diliyorum." 

Silivri'nin Pirimehmet Paşa Mahallesi'nde inşa edilen 3. Etap'ta toplam 1513 konut bulunuyor. Son teslimlerin Kurban Bayramı öncesinde yapıldığı projede sağlık çalışanlarına satışı planlanan konutlar ayrı tutuldu. 

173 bin 607 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirililen KİPTAŞ Silivri 3. Etap projesinin inşaat alanı 168 bin 489 metrekare olarak belirlendi.  KİPTAŞ Silivri 3. Etap'ta 1.447 adet 2+1 konut, 66 adet 3+1 konut ayrıca 26 derslik, 4 laboratuvardan neydana gelen ilköğretim okulu, 300 kişilik cami, sağlık merkezi ve 7 ticari birim bulunuyor.

BAŞVURULURA NE ZAMAN

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Silivri 3. Etap projesi ile ilgili yaptığı açıklamada projedeki hemen teslim konutların bir kısmı sağlık çalışanları için önümüzdeki hafta satışa sunulacağını söyledi.

Projede satışa sunulmayan ve stokta bulunan konutlar İstanbul'da ikamet eden üzerine evi olmayan sağlık çalışanlarına özel olarak satışa sunulacak. Proje için başvurular 4 Şubat - 5 Mart tarihleri arasında kabul edilecek.