Güncel
01 Haz 2020 11:28 Son Güncelleme: 01 Haz 2020 12:51

KİPTAŞ Silivri 4. Etap başvuruları başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, KİPTAŞ Silivri 3. Etap Kura Çekiliş Töreni’nde duyurduğu KİPTAŞ Silivri 4. Etap için başvurular başladı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap başvuruları başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, KİPTAŞ Silivri 3. Etap Kura Çekiliş Töreni’nde, açıkladığı Silivri 4. Etap konutları için başvuru dönemi başladı.

Türkiye’deki asgari ücret sınırını dikkate alarak, en asgari seviyede gelire sahip olan vatandaşların da konut alabileceği  KİPTAŞ Silivri 4. Etap yeni nesil belediyeciliğin örnek projeleri arasında yer alacak.

Başvuru döneminin 21 Haziran 2020 tarihinde sona ereceği  KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesi için 120 ay vade  sağlanıyor. Sabit taksit imkanı sunulan KİPTAŞ Silivri 4. Etap konutları 7 katlı 32 blok şeklinde yükseliyor.

Modern mimari ve çevre standardıyla inşa edilecek olan olan KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta ev sahibi olmayanlar öncelikli tutulacak.  Projede toplam 1396 adet konuta yer verilecek.

474 adet 2+1 açık mutfak, 702 adet 2+1 kapalı mutfak, 220 adet 3+1 kapalı mutfak konutun yer aldığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinde konutların yanı sıra cadde dükkanları da bulunacak.

Yüzde 40'ı yeşil alana ayrılan projede en düşük fiyat 228 bin TL olarak belirlendi. Projeden 46 bin TL peşinat ve 2 bin 200 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Asgari ücretin altında ödeme planı oluşturulan KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesi için başvurular online olarak silivri4.kiptas.com.tr adresi üzerinden de kabul ediliyor.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap örnek ödeme planı şu şekilde:

 

Nasıl başvuru yapılacak?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesi için ön müracaat bedeli Garanti Bankası'nın tüm şubelerinden (masrafsız) KİPTAŞ hesabına yatırıldıktan sonra, KİPTAŞ Genel Müdürlüğü Tanıtım ve Pazarlama Müdürlüğü'ne ön kayıt müracaatı yapılacak. Proje için ayrıca internet üzerinden de başvurular alınacak. KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinden konut sahibi olacaklarda; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, reşit olması, kendisi ve eşinin üzerine ev olmaması şartı aranacak. Ebeveynleriyle yaşayan vatandaşlar da projeye bireysel olarak başvuru yapabilecek. Başvuru şartları kapsamında 1 yıl İstanbul'da oturuyor olma şartı ve KİPTAŞ'tan daha önce ev almamış olma şartı da aranıyor.