Konut Haberleri
10 Eki 2017 13:43 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:28

Kiptaş Loca Mahal satışa sunuldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kiptaş ortaklığı ile yükselecek olan Kiptaş LOCA MAHAL bugün yapılan basın toplantısı ile birlikte satışa sunuldu.

Kiptaş Loca Mahal satışa sunuldu!
İstanbul'un en değerli bölgelerinden biri olan Zeytinburnu ilçesi yeni bir proje ile bölgeye zenginlik katacak.İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kiptaş ortaklığı ile yükselecek olan LOCA MAHAL projesinin satış startını Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, KİPTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Yıldırım verdi.

Ismet Yıldırım, önemli konular hakkında açıklamalarda bulundu 

Yıldırım, ''İstanbulun  Yaklasik 7 -8 bölgesinde bircok calisma yapiyoruz ve uygun fiyatlar ile herkesi ev sahibi yapmak istiyoruz. Cumhurbaskanimiz ,hukumetimiz ve belediyelirmizin destegi ile halkimizi mutlu edecek projeler dusunuyoruz ve uyguluyoruz. Bircok projemiz de ve Locamahal projemiz  dahil olmak uzere tum hak sahiplerine istediklerini verdik.Halkimizi ikna etmek basta biraz zor oluyor ama hepsi ile anlaştık. Sosyal konut kapsaminda ise farkli calismalarin alt yapisini yapiyoruz.Birinci önceligimiz deprem bölgeleri olacak. Önümüzdeki dönemlerde 10 bin konut üretmeyi planlıyoruz. İsmet YILDIRIM şu an konut almanı  tam zamanı ifadelerini kullandı.        

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın;

Bir dönem Zeytinburnunda kimse oturmak istemezdi ama yıllar içerisinde yapmış olduğumuz projeler ve çalışmalar neticesinde bugünlere geldik. Kentsel dönüşüm ve afet dönüşüm kapsamında yoğun çalışmalar içerisine girdik Zeytinburnu halkı bu konuda bize çok destek verdi. LOCA MAHAL için bölgede yaşayan 10 bin kişi ile sürekli iletişim halinde olduk.

Vatandasimizi hiçbir sekilde mağdur etmedik.100 metrekare'lik dairesi varsa yine 100 metrekarelik alan veriyoruz. Zeytinburnu bölgesinde 30 yıllık takvim belirlemiştik ve 15 yılda birçok çalışma yaptık bundan sonraki süreçte Devlet, Belediye ve vatandaş ile el ele burdaki dönüşümü tamamlamayı planlıyoruz.Tüm binalarımızı depreme hazır hale getiriyoruz. Biz buna milli bir dava olarak bakıyoruz.Geldigimiz noktada sümer mahallesi sakinleri ve veliefendi mahalesi sakinlerine çok teşekkür ediyorum.

1200 dairenin yer aldigi Kiptas LOCA MAHAL'de 440 konut satisa sunuldu.Metrekare fiyatlari 5 bin 700 TL'den başlıyor.Konumuna,şerefiyesine ve daire tipinle göre değişiyor. Pesin ödemelerde yüzde 10 ındirim yapılıyor.