Konut Haberleri
01 Ara 2020 09:23 Son Güncelleme: 01 Ara 2020 09:28

KİPTAŞ İzmit'teki sağlık çalışanlarına konut yapacak

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler olarak açıklandığı 143 konuttan meydana gelen projede pandemi sürecinde canları pahasına çalışan sağlık çalışanlarının öncelik hakkı olacağı açıklandı.

KİPTAŞ İzmit'teki sağlık çalışanlarına konut yapacak

İzmit’te inşa edilecek olan depreme dayanıklı sosyal konut projesi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için gerçekleşen basın toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet sağlık çalışanlarına önemli bir müjde verdi

İzmit Arızlı mevkiinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan KİPTAŞ’ın inşa edeceği depreme dayanıklı sosyal konut projesinde sağlık çalışanları için önemli bir müjde verildi. İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in ortak olarak yaptığı basın toplantısında adının KİPTAŞ İzmit Çınar Evler olarak açıklandığı 143 konuttan meydana gelen projede pandemi sürecinde canları pahasına çalışan sağlık çalışanlarının öncelik hakkı olacağı iki başkan tarafından açıklandı.

Sağlıkçılar Çok Önemli

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile beraber yaptığı toplantıda şöyle konuştu: “Özellikle pandemi sürecinde dezavantajlı grup ile beraber sağlıkçılar çok önemli. Onlara bir nebze de olsa moral vermek adına, ricamız olmuştu. KİPTAŞ’ın Silivri’deki projelerinde de sağlıkçılara öncelik tanınmıştı. Bu projemizde de o minvalde çalışıyoruz. Sağlıkçılara şimdiden müjde verebiliyoruz diye düşünüyorum”

İzmit’e Büyük İyilik

“Teknik detaylar zamanla açıklanacak. Tüm İzmitlilerin huzurunda Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Bizim için büyük güç, kıymetli destek. İBB gibi Türkiye’nin kalbi bir belediye ile bir ilçe belediyesinin bu denli dayanışması İzmit’e büyük iyilik”