İnşaat
21 Oca 2021 19:31 Son Güncelleme: 21 Oca 2021 19:38

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler kurası yarın çekilecek! Çekiliş online yayınlanacak

KİPTAŞ'in İzmit'te inşaa edeceği Çınar Evler için başvurular tamamlandı. Sıra kura çekimiye hak sahipleri belirlemeye geldi. Kura çekilişi online yapılacak.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler kurası yarın çekilecek! Çekiliş online yayınlanacak

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler kura sonuçları yapılacak çekilişle belli oluyor KİPTAŞ İzmit Çınar Evler konut projesinde kura çekilişi heyecanı yaşanıyor. İzmit Çınar Evler hak sahipliği belirleme kura çekilişi 22 Ocak tarihinde düzenlenecek. 

KİPTAŞ'ın sosyal konut alanında İzmit Belediyesi ile birlikte inşaa edeceği ev geçtiğimiz ay başvuruları alınarak tamamlanan İzmit Çınar Evler konut projesinde kura çekilişi heyecanı yaşanıyor. KİPTAŞ İzmit Çınar Evler kura sonuçları 22 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek kura çekilişi ile belirlenecek.

İzmit'te hayata geçirilecek KİPTAŞ Çınar Evler projesi kapsamında kura çekilişi için geri sayım başladı. İstanbul ve İzmit sınırında hayata geçirilen dev projenin hak sahipleri 22 Ocak tarihinde düzenlenecek kura çekilişinde belirlenecek.

KİPTAŞ İZMİT ÇINAR EVLER KURALARI ONLİNE

İzmit’in dayanıklı yapı stokunun artırılması ve nitelikli, modern bir sosyal konut vizyonuyla tasarlanan KİPTAŞ İzmit Çınar Evler, şeffaf ve katılımcı bir anlayışla hayata geçiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi’nin işbirliğiyle gerçekleşen projenin kura töreni, yarın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek.  İzmit Çınar Evler projesi için 28 Aralık ve 18 Ocak tarihleri arasında tarihleri arasında yapılan ön başvuru süreci tamamlanmıştı.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler Kura Sonuçları ne zaman açıklanacak? İstanbul'da KİPTAŞ merkezinde gerçekleştirilecek kura çekilişi online olarak gerçekleştirilecek.

Kura çekilişinin ardından İzmit Çınar Evler projesinden ev sahibi olmaya hak kazananların kura sonuçları açıklanacak. 

KİPTAŞ İZMİT ÇINAR EVLER

4 blokta 143 konut ve 5 ticari birim olarak tasarlanan KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi, ortalama kat brüt alanları 87 m2 olan 37 adet 2+1 bahçe kullanımlı daire, 93 m2 olan 66 adet 2+1 ara kat daire, 124 m2 olan 40 adet 3+1 olmak üzere toplam 143 konut projede yer alacak. Projede hayata geçirilecek konutların yüzde 21’ine denk gelen kısmı şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri; en az yüzde 40 oranında engelli vatandaşlar ve kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşlarında sigortalı olarak çalıştığını belgeleyen tüm sağlık personeli için ayrılıyor.