Konut Haberleri
28 Haz 2013 10:57 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:29

KİPTAŞ Finanskent 2’nci Etap'ı Torunlar GYO yükseltecek!

KİPTAŞ Finanskent 2'nci Etap İnşaatı'nın ihalesine en yüksek teklifi vererek Finanskent 2'nci Etap Projesi'ni kazanan Torunlar GYO', ihale şartnamesi çerçevesinde inşaatı yapmaya hak kazandı

KİPTAŞ Finanskent 2’nci Etap'ı Torunlar GYO yükseltecek!
İstanbul’un en eski ve en değerli yerleşim merkezlerinden Eyüp - Alibeyköy’de inşaa edilecek KİPTAŞ Finanskent 2’nci Etap İnşaatı’nın ihale süreci tamamlandı. İhaleye en yüksek teklifi vererek Finanskent 2’nci Etap Projesi’ni kazanan Torunlar GYO’, ihale şartnamesi çerçevesinde inşaatı yapmaya hak kazandı.  
İhalenin onaylanması ile birlikte, Torunlar GYO ve KİPTAŞ arasında “Kiptaş Finanskent 2. Etap İnşaatlarının Kat Karşılığı Usulü ile Yapılması”na ilişkin sözleşme imzalandı. Sözleşme kapsamında; 578 bin 400 metrekarelik inşaat alanının yüzde 45,72’lik kısmı KİPTAŞ’a, yüzde 54,28’lik kısmı ise Torunlar GYO’ya ait olacak. 
Torunlar GYO Hakkında: 
Türkiye’nin en büyük ulusal alışveriş merkezi yatırımcısı Torunlar GYO aynı zamanda Türkiye Gayrimenkul Sektörü’nün en önemli şirketleri arasında yer almaktadır. 2010 yılında halka açılan Torunlar GYO, 4 milyar TL’yi aşkın portföy değeri ile İstanbul Borsası’nda işlem gören Türkiye’nin özel sektördeki en değerli GYO’su unvanına sahiptir.
Tamamlanmış ve devam eden projeleri ile Türkiye’nin en geniş portföylerinden birine sahip olan Torunlar GYO’nun tamamlanmış projeleri arasında; Bursa Zafer Plaza, Torium AVM, Bursa Korupark AVM, Antalya Deepo Outlet AVM, Ankamall ve Crowne Plaza Hotel, Marmaris Netsel Marina, Nishİstanbul, Korupark Evleri 1-2 ve 3. Etaplar ve Bulvar Samsun AVM bulunmaktadır. Torunlar GYO’nun devam eden projeleri arasında; AVM, rezidans, ofis ve otelden oluşan Türkiye’nin en büyük karma kullanım projelerinden Mall of İstanbul, ofis olarak tasarlanan Torun Tower ve İstanbul’un en prestijli projeleri arasında yer alan ofis ve rezidanstan oluşacak olan Ali Sami Yen arazisi projesi yer almaktadır. Portföyüne yeni projeler ekleyerek büyümesini sürdüren Torunlar GYO’nun geliştirdiği projeler arasında ise; turizm projesi olarak planlanan İstanbul Paşabahçe Arazisi projesi, Maltepe’de hayata geçirilecek konut projesi, Kemankeş Butik Otel ve Kayabaşı Arsası Projesi bulunmaktadır. 
Torunlar GYO hayata geçirdiği ve planladığı tüm projelerde sürdürülebilir politikalarla kalıcı başarılara imza atmak üzere çalışmaktadır.