Konut Haberleri
16 Eki 2014 16:46 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:39

Kim Kardashian'da arzular şelale!

Kim Kardashian, kocası Kanye West ve minik kızı North ile birlikte yeni bir hayata başlamaya hazırlanıyor.Ailenin yeni evi, şelalelerin ortasında yer alırken görkemi de dikkatlerden kaçmadı!

Kim Kardashian'da arzular şelale!
Evlendiklerin günden bu yana özel hayatlarının yanı sıra oturacakları ev de olay olan Kim Kardashian, kocası Kanye West'in yeni evleri belli oldu. 

Minik kızı North ile birlikte yeni bir hayata başlamaya hazırlanana çift ev konusunda sürekli karar değiştiriyordu. Kardashian ve West, Hollywood Hills'te satın aldıkları 20 Milyon Dolar değerindeki yeni malikanelerine taşınmak için gün sayıyor. 33 yaşındaki Kardashian, annesi Kris Jenner'dan yine fazla uzaklaşamadı ve yeni evini de onun yaşadığı eve yakın bir yerden aldı.

Kim Kardashian ve Kanye West, bir başka ünlü çift Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin izinden giderek şarap üretimine başlamayı da planlıyorlar.

Kim Kardashian, People dergisine yaptığı açıklamada yeni evine taşınmak için çok sabırsızlandığını söyledi.İşte magazin basınının taktığı isimle Kimye çiftinin yeni evinden kareler:

İŞTE KIM KARDASHIAN'IN SON EVİ!