Konut Haberleri
21 Nis 2017 16:00 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:07

Kiler GYO'dan yeni proje: Marmara Evleri

Kiler GYO imzası taşıyan Marmara Evleri projesi Beylikdüzü'nde hayata geçiyor...

Kiler GYO'dan yeni proje: Marmara Evleri
Başarılı projelere imza atan Kiler GYO, yeni projesi Marmar Evleri için kollarını sıvadı. Avrupa Yakası'nın en sık tercih edilen bölgesi Beylikdüzü'nde yükselen proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı.

800 adet konut ve 25 adet ticari birimden oluşan Marmara Evleri Kavaklı'nın inşaat alanı 162 bin 247 metrekare olarak belirlendi. Site içerisinde sosyal tesis, kafe ve otopark da yer alacak. Kiler GYO'nun Marmara Evleri, 7 blok halinde yükselecek.

Projede 1+1'lere yer verilmedi

Projede, 250 adet 2+1, 250 adet 3+1 ve 300 adet 4+1 daire bulunuyor. 1+1 dairelerin yer verilmediği Marmara Evleri'nde 2 bin 450 kişinin yaşaması öngörülüyor. Ulaşım imkanlarının genişliği ve proje alanının yapılaşmaya açık olması gibi sebeplerden dolayı Marmara Evleri projesinin ve bulunduğu arsanın başka bir alternatifi düşünülmedi. Marmara Evleri'nin bulunduğu arazinin merkezi konumu, ulaşım rahatlığı, çevrenin yüksek ticari potansiyeli ve reklam kabiliyeti projenin değerini artıracağı düşünülüyor.

Kısmi mülkiyeti Kiler GYO'da, kısmi mülkiyeti ise farklı şahıslarda bulunan arsalar üzerinde Kat Karşılığı ve Hasılat Paylaşımı modellerine uygun şekilde inşa edilecek. Marmara Evleri Beylikdüzü, D-100 Karayoluna, Tem bağlantı yoluna ve Ambarlı Limanına yakın bir bölgede konumlandırılıyor.