Yeni Projeler
13 Mayıs 2014 14:40 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:02

Kiler GYO'dan Referans Güneşli projesi geliyor

Kiler GYO, Bağcılar'da hayata geçirmeye hazırlandığı Referans Güneşli projesi ile ilgili bir açıklama yaparak projede satışların Haziran ayına kadar başlayacağını bildirdi

Kiler GYO'dan Referans Güneşli projesi geliyor
Bakırköy'de Halk GYO ile birlikte Referans Bakırköy projesini hayata geçiren Kiler GYO, Bağcılar'da hayata geçireceği yeni projesi Referans Güneşli'de çalışmalara başladı. Haziran ayına kadar satışların da başlayacağı proje 9 bin 234 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek olup  konut, cadde mağazaları ve ticari birimlerden oluşacak.

Kiler GYO tarafından konuyla ilgili açıklama şu şekilde:

"   Şirket Yönetim Kurulu şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararı almıştır.
Yatırım Komitesinin fizibilite çalışmaları neticesinde Yönetim Kuruluna önerisi ile; İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, 245DS2C Pafta, 2339 Ada, 13 Parsel no'lu, 9234,52 m2 yüz ölçüme sahip, "Arsa" niteliğindeki, tamamı Nahit Kiler'in mülkiyetindeki gayrimenkul için Arsa Karşılığı Hasılat Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalanmıştır.

İlgili gayrimenkul üzerinde "Referans Güneşli" ismiyle konut ve cadde mağazası, ticari ünitelerden oluşan karma bir proje yapılması planlanmaktadır. Önemli ulaşım yolları üzerinde kavşak noktasında yer alacak proje, kent meydanı ve sosyal tesisleri ile bölgeye önemli bir katma değer sağlayacaktır. Proje için Haziran 2014'e kadar ruhsat alınarak satışların başlaması planlanmaktadır.   "