Konut Haberleri
21 Mayıs 2014 14:58 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:04

Kentplus Fikirtepe'ye kuruluyor

Emay İnşaat tarafından Kadıköy'de 1.561 adet daireden oluşan Kentplus Kadıköy projesi 27 bin metrekare inşaat alanı üzerine yayılıyor. S

Kentplus Fikirtepe'ye kuruluyor
Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe'de Emay İnşaat tarafından Kadıköy'de 1.561 adet daireden oluşan Kentplus Kadıköy projesi 27 bin metrekare inşaat alanı üzerine yayılıyor. Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerini barındıran Kentplus Kadıköy projesi Fikirtepe’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor.

Kentplus Kadıköy projesinde ev sahiplerinin hizmetine sunulmak üzere çocuk oyun alanları, otopark, sauna, fitness, yüzme havuzu gibi donatılar bulunuyor.

Teslimlerin 2016 yılının Haziran ayında başlayacağı projede fiyatlar 197.000 TL'den başlıyor.

Emay İnşaat'ın yeşile ve konforlu site yaşamına verdiği önem ile projenin 16.000 m²’si peyzaj ve yeşil alana ayrılmış durumda. Proje, meydan konseptine sahip çarşının üzerinde yer alan bir podyum üzerinde yer alacak. Bu tasarım ile projede yer alan zemin kat dairelerin de çevreye hakim bir görüntüye sahip olması sağlanıyor.

KentPlus Kadıköy Bağdat Caddesi’ne, metroya, Söğütlüçeşme ve Fikirtepe metrobüs duraklarına, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’na yakınlığıyla İstanbul’un her yerine kolay ulaşım imkanı sağlıyor.