Konut Haberleri
19 Haz 2013 11:09 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:28

Kayseri Park, 7. yaşını 7 muhteşem hediye ile kutluyor!

7'inci yaşını çok özel bir kampanya ile kutlayan Kayseri Park, bir ziyaretçisini Garanti Konut sponsorluğunda ev sahibi yapacak

Kayseri Park, 7. yaşını 7 muhteşem hediye ile kutluyor!

7’inci yaşını çok özel bir kampanya ile kutlayan Kayseri Park, bir ziyaretçisini Garanti Konut sponsorluğunda ev sahibi yapacak. 6 şanslı ziyaretçinin de İstikbal Mobilya sponsorluğunda ev ve bahçe mobilyaları kazanacağı kampanyaya katılmak için aynı gün içerisinde toplamda 50 lira ve katları tutarında alışveriş yapmak yeterli.
 
7. yaşını çok özel bir kampanya ile kutlamaya hazırlanan Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 7 şanslı ziyaretçisine 7 muhteşem hediye kazandıracak. Kayseri Park’ın 15 Haziran Cumartesi günü başlayan ve Kayseri Park’tan 7. Yılda 7 Hediye adını taşıyan kampanyası 11 Kasım’a kadar devam edecek. Kampanyaya Kayseri Park’ta bulunan mağazalardan aynı gün içerisinde toplamda 50 lira ve katları tutarında alışveriş yapan herkes katılabilecek. 
16 Kasım Cumartesi günü Noter huzurunda yapılacak çekilişle bir kişi Garanti Konut’tan lüks bir dairenin, 6 kişi ise İstikbal Mobilya’dan salon takımı, oturma odası, yatak odası, yemek odası, çocuk odası ve bahçe oturma grubunun sahibi olacak.
Bahar kampanyasının talihlileri belli oldu
13 Nisan- 9 Haziran tarihleri arasında Kayseri Park tarafından düzenlenen Bahar Kampanyası kapsamında 1 adet MMM Cobra Rcs 250 cc’lik atv motor, I-Phone 5 ve 55 bisikleti kazanan talihli ziyaretçiler, 15 Haziran Cumartesi günü Kayseri Park’ta noter huzurunda gerçekleşen çekilişte belirlendi.