Konut Haberleri
17 Ağu 2017 17:14 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:22

Kartal’ın silüeti Royal Group ile değişiyor

İnşaat sektörü, 2017’in ikinci yarısında büyümesini sürdürüyor. En hareketli bölgeler arasında ise yeni cazibe merkezi Kartal yer alıyor. Bölgede birden fazla proje gerçekleştiren Royal Group da satışlara hız kesmeden devam ediyor.

Kartal’ın silüeti Royal Group ile değişiyor
Royal Garden Kartal Residence projesinde yüzde 70 satış oranına ulaşan firmanın farklı mimarisiyle dikkat çeken projesi Royal Marin Business Center’da ise satışların yüzde 75’i gerçekleşti.

Çağdaş mimari anlayışının önemli temsilcilerinden Royal Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli ile hem sektörü hem de Royal Group’un sektör içindeki konumu hakkında görüşlerini aktarıyor.



Türkiye inşaat sektörü hızlı bir yükselişte


Türkiye inşaat sektörünün son 15 yılda ciddi bir büyüme gösterdiği dile getiren Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli “İnşaat sektörü; canlı, hareketli ve likiditenin döndüğü bir sektör. Hatta bazı çevrelerde lokomotif sektör olarak da değerlendiriliyor. Özellikle büyük kentlerdeki kentsel dönüşüm hamleleri, inşaat sektörünün uzun bir süre canlı ve yüksek performansta devam edeceğine işaret ediyor. Biz de bu isabetli öngörüyle yapısal tedbirlerimizi alarak kendimizi geleceğe hazırlıyoruz. Sektörün; yakın, orta ve uzun vadedeki geleceğinin oldukça iyi olduğunu düşünüyorum.” dedi.


Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü!

Kendisine bağlı 200’den fazla alt sektörün ürettiği mal ve hizmete talep yaratan inşaat sektörünün ekonomide itici güç olduğunu vurgulayan deneyimli iş adamı inşaat sektörünün giderek ivme kazandığını belirtti.  Bu büyümenin hükümet politikaları ve uluslararası kredi kurumlarının kararlarının büyük ölçüde etkili olduğu ifade eden Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, “Türkiye gibi gelişmekte olan ülkeler için inşaat ekonomiyi domine eden bir sektördür” İfadelerini kullandı.

Yeni nesil bir mimari anlayışı geliyor

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli değişen mimari anlayışı şu sözlerle ifade etti. “ Dünya hızlı bir dönüşüm evresi içinde. Bu dönüşümün gereği olarak yapılar değişiyor ve kalıplaşmış mimari anlayış yerle bir oluyor. Artık sınırların ötesinde ve kalıpların dışında bir mimari anlayışın egemenliği altındayız. Biz de tüm yapılarımızda bu felsefeyle ilerliyor ve ‘denenmemişi denemek’ için çalışıyoruz.”

Kartal’da çok önemli projelere imza attık

Son günlerde sıklıkla duyduğumuz ‘Kartal’ın silüeti Royal Group ile değişiyor’ cümlesiyle adından söz ettiren projelere imza atan Royal Group tamamlanan projeler dışında 2 yeni projeyle daha geliyor. Tüm projeleri şu cümlerlere özetleyen Tolga çehreli bu konuda iddialı olduklarının da altını çiziyor. “Royal Garden Kartal projesiyle mutluluğu yeniden tanımlarken, Sky Blue Residence ile sizi ayrıcalıklı bir dünyanın kapısını aralamaya davet ediyoruz. Denenmemişi denemek ve kalıplardan sıyrılmak felsefesinin rehberlik ettiği yolculuğumuzda ise Royal Marin ile iş dünyasının dümenini Kartal’a çeviriyoruz.”