Konut Haberleri
26 Eyl 2014 08:27 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:54

Kartal’ı Dubai’ye taşıdı tam puan aldı

DAP Yapı’nın Kartal sahilinde Emlak Konut GYO ile inşa ettiği İstMarina projesinin 500 konutluk ikinci etabı Dubai Cityscape Global 2014 Fuarı’nda yatırımcıların beğenisine sunuldu. Proje yoğun ilgi gördü.

Kartal’ı Dubai’ye taşıdı tam puan aldı
Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz,  “Şu ana kadar hedeflediğimiz 1000 konutun 950 tanesinin satışını ilk 45 gün içerisinde gerçekleştirdik” diye konuştu. Ziya Yılmaz şöyle devam etti:  “İkinci etapta 500 konutumuzu satışa sunuyoruz. İstMarina’ya olan ilginin katlanarak devam edeceğine eminim.” Dünyanın en  iyi karma projesi olarak adından söz ettiren İstMarina projesinin 2016’da teslim edilmesi planlanıyor.“Şu anda sadece Türkiye’nin değil dünyanın da gözbebeği olan İstanbul’da projeler üretiyoruz” diyen Yılmaz, Türkiye’deki yabancılara yönelik konut alışverişini düzenleyen mütekabiliyet yasasına da şu ifadelerle değindi:

Türkiye için can atıyorlar

“Mütekabiliyet yasası ile birlikte yabancı yatırımcılar için ülkemizdeki gayrimenkuller sadece birer yatırım aracı olmaktan öte bir hal aldı. Türkiye’de yaşamak için de istekli olan hatırı sayılır bir kitle var.  Artık Türkiye’den gayrimenkul almak çok daha kolay hale geldi. Bu yasa  gayrimenkul sektörünü tetikleyecek çok önemli bir adımdır.  DAP Yapı olarak biz de yabancıların beklentilerini karşılayan projeleri hayata geçiriyoruz.”