Politika
04 Şub 2019 15:41 Son Güncelleme: 04 Şub 2019 16:25

Kartal’da yeni bir sayfa açılıyor

Kartal'ı yaşanacak en güzel ilçe yapmak için güçlü ve adil bir yönetim anlayışıyla aday olduğunu belirten Ebubekir Taşyürek, “Projelerimiz hazır. Bütün mahalleleriyle Kartal çok daha güzel olacak.” dedi.

Kartal’da yeni bir sayfa açılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yükselen Türkiye’ye Kartal’dan yeni bir sayfa açmayı hedeflediklerini belirten Ak Parti Kartal Belediye adayı Ebubekir Taşyürek, Kartal’ı herkesin yaşamaktan memnun olacağı bir ilçe yapmanın en büyük ideali olacağını ifade etti. Tüm tecrübesini Kartal’ın refahı için kullanacağını söyleyen Ebubekir Taşyürek, özel sektör, belediyecilik ve ekonomi alanlarındaki deneyimleri ile Kartal’ın hizmetkârı olmanın kendisi için en yüksek onur olacağını ifade etti.

Mobil teknoloji dahil her alanda en yenilikçi hizmetler Kartal’da olacak

Dijital belediyeciliğin hayatı kolaylaştırdığını vurgulayan Ebubekir Taşyürek, “Kartal’ı tüm akıllı belediye uygulamalarıyla destekleyeceğiz. Mobil teknolojilerin böylesine geliştiği dönemde Kartal’ın bu büyük yarışta geride kalmasına müsaade edemeyiz. Çevreye hassas, geri dönüşüm odaklı, doğaya duyarlı belediyecilik anlayışıyla bütün sorunları çözeceğiz. Sıfır atık projelerimiz dahil tüm planlamalarımızı yaptık.  Kartal’ı hak ettiği yere getireceğiz.” dedi.

Ortak akıl ve şeffaf bir yönetim anlayışı hâkim olacak

“Gönüllere hitap eden, vatandaşına daha yakın, çözüm odaklı olmaya öncelik vererek çalışmalarımızı Kartal’ın her yerine yaygınlaştıracağız. Ortak akıl ile şeffaf bir yönetim anlayışına sahip olacağız. Tevazuumuzdan, samimiyetimizden ve gayretimizden asla ödün vermeyeceğiz. Her zaman önce vatandaş diyeceğiz. Tüm çalışmalarımızı tasarruf ve değer üretme anlayışıyla şekillendireceğiz ve bu anlayışımızı bir ilke haline getireceğiz.” diyen Ebubekir Taşyürek, kazananın kendileri değil Kartal ve vatandaş olacağını hatırlattı.