Ofis Projeleri
26 Tem 2013 14:59 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:32

Kartal Kuriş Kule’de ofisler ve dükkanlar yüzde 40 prim yaptı!

Kartal'da konumlanan Kuriş Kule, yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor

Kartal Kuriş Kule’de ofisler ve dükkanlar yüzde 40 prim yaptı!
Ofis üniteleri ve dükkânlar şimdiden en az yüzde 40 prim yaparak yatırımcısına kazandırmaya başladı.  
 
Dünyada örnek olarak gösterilen ve büyüklüğüyle dikkat çeken Kartal Adalet Sarayı'na komşu olan Kuriş Kule'deki satışı devam eden ofis birimleri yüzde 40 prim yaptı ve metrekare fiyatları 4,500 TL'den 6 bin 500 ile 7 bin TL seviyesine yükseldi. Satılacak 4 adet ofis katı kaldı. Küçük ofislerden ise sadece 13 adet kaldı.  
 
Dükkânlar 25 bin TL'yi gördü!
 
60 bin metrekarelik alanda son teknolojiyle geliştirilen ve inşaat sektöründe örnek teşkil eden Kuriş Kule'nin 4 katlı dükkân bloğu yatırımcısına en az yüzde 40 kazandırdı ve metrekare fiyatları 18 ile 19 bin TL seviyesinden, 24 -25 bin TL seviyesine yükseldi. 
 
Yaşam başladığında yüzde 80 prim yapacak
 
Günde 150 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen Adalet Sarayı'na komşu olan ve 1 ayda 200 ofisin 146'sı satılan Kuriş Kule'de ofisler kadar ticari üniteler de yoğun ilgi görüyor. 30 mağazanın yüzde 90'ının satıldığı Kuriş Kule'de, satışlar devam ediyor.  Projede teslimler ise Mayıs 2015'te yapılması planlanıyor. Proje tamamlanıp yaşam başladığında ise yüzde 80 prim yapması öngörülüyor.   
 
Kendi ‘ada'sında yükseliyor, ‘gelecekten' etkilenmiyor
 
Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Kalp ve Damar Hastanelerine komşu ve kendine özel bir adacıkta yükseliyor. Böylece önümüzdeki süreçte geliştirilecek hiçbir projeden de etkilenmiyor. 360 derece panoramik manzarasıyla büyük beğeni toplayan Kuriş Kule, metro istasyonuna sıfır, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15, deniz otobüsüne ise 10 dakikalık mesafede bulunuyor. 
 
Her katta bahçe ile keyfiniz yerinizde
 
Kuriş Kule, proje içindeki sunduğu sosyal donatılarıyla birçok ayrıcalıklar sunuyor. Proje içinde her katta kat bahçesi, ayrıca mağaza bölümlerinde kafe, banka, eczane, fastfood, yeme –içme alanları yer alıyor. Projede ayrıca, Medikal görüntüleme tanı merkezleri, optik, özel klinik ve sağlık merkezleri için ayrılan üniteler yer alıyor. Mağaza ve tam kat ticari alanları içinde barındıran Kuriş Kule, VIP giriş, fitness salonu, toplantı salonu gibi ayrıcalıklı yaşam alanlarını barındırıyor.        
 
Kuriş Kule Teknik Özellikleri
 
Kuriş Kule, tamamı ithal cam cephe sistemleri, ithal asansörler, ısıtma-soğutma ve havalandırma sistemleri, akıllı bina otomasyon ve yangın söndürme 
 
0216 370 0 400
http://www.kuriskule.com/