Yeni Projeler
04 Tem 2020 10:20 Son Güncelleme: 04 Tem 2020 10:23

Karadağ'ın yıldızı Bayview Hills Montenegro

Balkan ülkesi Karadağ’da Türk imzası taşıyacak Bayview Hills Montenegro projesi şimdiden çok iddialı. 52 daireden oluşacak proje “Lüks Servisli Apartman Kompleksi” olarak tasarlandı.

Karadağ'ın yıldızı Bayview Hills Montenegro

Yakın zamanda Avrupa Birliği’ne üye olması beklenen Karadağ‘da (Montenegro),  Ongan İnşaat ve BHG Yapı iş birliği ile kurulan Maya Montenegro tarafından hayata geçirilecek olan Bayview Hills Montenegro projesinde çalışmalar başladı. Şirketin CEO’su Gani Uğur Bozel, Bayview Hills Montenegro ile 2.5 milyon euroluk bir yatırım gerçekleştireceklerini belirterek, “Burada sadece bir konut değil, yeni bir hayat inşa ediyoruz. Uluslararası Tivat havaalanına sadece 4 km uzaklıkta yer alan projemiz, Adriyatik’in incisi Dubrovnik’e de sadece 1 saatlik mesafede konumlanıyor” dedi.

1+1 ve stüdyo şeklinde 52 daireden oluşan ve 3 blok üzerine kurulan proje “Lüks Servisli Apartman Kompleksi” olarak hizmet verecek. Bu konseptin dünyada çok yaygın olduğunu belirten Bozel, “Yaşamını Montenegro’da sürdürmeyi planlamayan yatırımcıyı korumayı amaçladığımız sistem ile hem ev sahiplerimiz diledikleri zaman dairelerini 5 yıldızlı otel hizmeti konforuyla kullanabilecekler hem de kullanmadıkları zaman euro ile kiralayarak kar elde edebilecek. Ayrıca bu sistem ile yatırım aşamasında, şerefiye bedelini ortadan kaldırarak somut bir fayda sağlamış oluyoruz” diye konuştu.