Güncel
21 Eki 2020 09:00 Son Güncelleme: 24 Eki 2020 09:38

Karacabey Belediyesi 213 arsa satışı için duyuru yaptı. Satış ne zaman?

Bursa'nın Karacabey ilçesi sınırlarında 213 arsa satışı yapılacak. Karacabey Belediyesi tarafından satışa çıkarılacak arsalarla ilgili detaylı duyuru yapıldı.

Karacabey Belediyesi 213 arsa satışı için duyuru yaptı. Satış ne zaman?

Bursa'nın Karacabey Belediyesi 213 arsayı satıya çıkaracağını duyurdu. 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkacak olan arsaların ihale duyurusu yapıldı. 

Karacabey Belediyesi'nin 213 arsa satış ihalesi ile ilgili yaptığı duyuruda muhammen bedel listesi yayımlandı. Başvuruların Karacabey Belediyesi'ne Kasım ayına kadar yapılacağı duyuruldu. 

Karacabey ilçesi Akhisar Mahallesi'nde bulunan 213 arsa ihale usulü ile satılığa çıkarıldı.  Resmi İlan Portalı üzerinden yayımlanan satışlar açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek.

15 BİN TL'DEN BAŞLIYOR 

Belediye başkanlığı tarafından yapılan açıklamada arsalar için ilan edilen muhammen bedellerin 15 bin TL'den başladığı ve 100 bin TL'ye kadar ulaştığı bildirildi. 

Karacabey Belediyesi tarafından yapılan duyuruda şöyle denildi: "Belediyemiz tüzel kişiliğine ait yukarıdaki tabloda yeri, cinsi, ada, pafta, parsel numaraları ile yüz ölçümleri belirtilen taşınmazlar, 2886 sayılı Yasanın 45’nci maddesi gereği (Açık Teklif Usulü) açık arttırma ile satılacaktır." 

İHALE NE ZAMAN

Karacabey Belediyesi'nin arsa satış ihalesi tarihi 2 Kasım 2020 olarak açıklandı. Karacabey Belediyesi'nin 213 arsa satışı için ihale şartnamesini belediyeden alabilecekler. Karacabey Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden görülebilecek şartname ihaleye katılacaklar için zorunlu olarak alınacak.