Güncel
17 Şub 2021 08:49 Son Güncelleme: 17 Şub 2021 09:09

Kanal D ve CNN Türk binasının kaderi hakkında karar verildi

Türkiye'nin önde gelen medya kuruluşları Kanal D ve CNN Türk'ün içinde bulunduğu Mahmutbey'de otoban kıyısında çokkıymetli bir noktada yer alan binanın kaderi hakkında karar verildi. Medya kuruluşlarının Eylül ayına dek taşınması planlanıyor.

Kanal D ve CNN Türk binasının kaderi hakkında karar verildi

Demirören Holding'e ait olan ve içinde medya kuruluşlarının yer aldığı Mahmutbey'deki çok kıymetli noktadaki binanın kaderi hakkında karar verildi. Holdinge bağlı olan Demirören Medya'nın iki güzide kuruluşu Kanal D ve CNN Türk'ün bu binadan Eylül ayına dek taşınacağı öne sürülüyor. 

Medyaradar.com haberine göre Demirören Medya kulislerinde Mahmutbey’de bulunan Kanal D ve CNN Türk binasının Eylül ayına kadar boşaltmasının planlandığı konuşuluyor. Demirören Medya Grubu, Mahmutbey’de bulunan binadan ayrılma kararı aldı.

BİNAYI REZİDANS YAPACAKLAR 

Kanal D ve CNN Türk, Taksim İstiklal Caddesi’nde bulunan Demirören AVM Binası’na taşınacak. Bu iki kurumun AVM binasının 3. veya 4. katın yerleşeceği iddia edildi. Taşınmanın 7-8 ay içinde tamamlanması ve mevcut binanın ise rezidans yapılacağı gelen söylentiler arasında...

EVDEN ÇALIŞMA GÜNDEMDE

Kulislerde konuşulan diğer bir konu ise gazetecileri yakından ilgilendiriyor. Pandemi koşulları nedeniyle taşınma sonrasında da evden çalışmanın devam etmesi gündemde... Gazete personelinin önemli bir kısmının büro yerine evlerden çalışmasının teşvik edileceği konuşuluyor.