Konut Haberleri
13 Haz 2020 11:12 Son Güncelleme: 13 Haz 2020 11:17

Kalyon İnşaat yeni projesini nereye yapacak?

Kalyon Gayrimenkul, markalı konut sektöründeki yatırımlarını Nevbahar Üsküdar’dan sonra da şimdi de Beykoz'da yapacağı bir projeyle sürdürecek.

Kalyon İnşaat yeni projesini nereye yapacak?

Kalyon Gayrimenkul, markalı konut sektöründeki yatırımlarını Nevbahar Üsküdar’dan sonra da şimdi yeni bir yatırımla sürdürmeyi hedefliyor.  Bu kapsamda şirketin yeni yatırımının adresi ise Beykoz olacak. Bu yeni yatırımla ilgili bilgileri de ilk kez paylaşan Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, “Üsküdar’da 3T olarak ifade ettiğimiz tabiat, tasarım ve teknoloji ekseninde değer yaratan projeler üretme prensiplerimize uygun olarak, Beykoz’un semt dokusuna uygun karma bir proje planlıyoruz. Beykoz’la ilgili çalışmalarımıza başladık. Hedefimiz 2021’in ikinci çeyreği itibarıyla ön satışa başlamak” ifadelerini kullandı.

Nevbahar Üsküdar projesinin lansmanını yaklaşık 8 ay önce gerçekleştiren Kalyon Gayrimenkul ayrıca gayrimenkul sektöründeki seferberlik hamlesine en iddialı vade oranını sunarak destek veriyor. Kalyoncu, “Kamu bankalarının destek paketleri ve Emlak Konut GYO’nun son kampanyası, sektöre müthiş bir ivme getirdi. Şu an tüketiciye en düşük vade oranını sunan markalı konut üreticisi de biz olduk. 120 ayda vade oranımızı, 1 milyon TL’ye kadar olan tutar için yüzde 0,56’ya kadar çektik. 1 milyon TL’nin üzerinde ise yine sektör ortalamasının 30 baz puan altında, yüzde 0,66’lık bir vade oranı sunuyoruz. Bunun yanında dileyen  müşterilerimiz de 750 bin TL’ye kadar yüzde 0.64, 12 ay ödemesiz vade farkını kullanabiliyor” dedi.