Sektörel
12 Kas 2013 08:48 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:39

Kale'den Bursa'ya yeni showroom

Kale Grubu Bursa'da yeni bir showroom açtı

Kale'den Bursa'ya yeni showroom
Kale Grubu'nun, Bursa'daki iş ortağı Olgun Yapı ile birlikte faaliyete geçirdiği yeni showroomu, Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay'ın katıldığı törenle hizmete açıldı. 
 
Bursa'da hizmete açılan 2 katlı, 1000 metrekarelik toplam alana sahip showroomda, Kale Grubu markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim ve Kale'nin yanı sıra, grubun İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgress'in ürünleri müşterilere sunuluyor. 
 
Türkiye'de 250 dağıtım noktası bulunan Kale Grubu'nun showroomlarında; seramik kaplama malzemeleri, yapı kimyasalları, seramik sağlık gereçleri, armatür, mutfak ve banyo mobilyaları, akrilik banyo küvetleri ve duş tekneleri, doğal taş, parke, çini ve cam mozaik gibi yapı ürünlerinin tamamı tek çatı altında sunuluyor. 
 
Açıklamada görüşlerine yer verilen Kale Grubu Başkanı Okyay, Avrupa'nın 3'üncü, dünyanın 12'nci büyük seramik karo üreticisi olarak, 100 ülkede 400'ü aşkın ihracat noktasında Kale markalı ürünlerin satıldığını vurguladı. 
 
Kale Grubu olarak, ürün teşhirinde bir dizi modernizasyon çalışmaları gerçekleştirip yeni mağazacılık konseptiyle değişim başlattıklarını kaydeden Okyay, Kale ailesinin çalışanları, iş ortakları ve tedarikçileri ile daha da büyüdüğünü belirtti. 
 
Okyay, açılışını yaptıkları mağazayla Bursa'da toplam yedi bayiye ulaştıklarını belirterek, bölgedeki bayi ağıyla 2,5 milyonu aşkın Bursalı'nın birinci tercihi konumuna gelmiş bulunduklarını ifade etti. 
 
Rekabette öne çıkabilmek, ürün ve servislerin daha fazla tercih edilmesini sağlamak için firmaların kendilerini müşterilerin yerine koymaya ihtiyaçları olduğunu kaydeden Okyay, yeni showroomlarının Kale Grubu'nun tüm birimlerinde başlattığı, müşterileri için üstün değer yaratan hizmet anlayışının bir yansıması olduğunu dile getirdi. 
 
Okyay, Bursa'nın lüks yapı malzemeleri ihtiyacını karşılamayı hedefleyen Olgun Yapı'nın da sadece Bursa'da değil, bölgede önemli bir fark yaratacağına inandığını sözlerine ekledi.