Sektörel
12 Mar 2013 15:33 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:18

Kadir Topbaş'tan Türk mimarisine övgü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Fransa'da MIPIM fuarına katıldı. Fuarın açılış günü Zorlu Gayrimenkul'ün standını ziyaret eden Topbaş, "Türkiye'nin ‘Onur ülkesi' olmasından gurur duyuyor

Kadir Topbaş'tan Türk mimarisine övgü!

 

Fransa’nın Cannes şehrinde 12-15 Mart tarihleri arasında düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’e üçüncü kez katılan Zorlu Gayrimenkul, fuarın en prestijli alanlardan biri olan Riviera Salonu’ndaki 127 metrekarelik standında Zorlu Center ve Zorlu Levent Ofis’in tanıtımlarıyla büyük ilgi çekti. MIPIM’in açılış günü Zorlu Gayrimenkul’ün standını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ziyaret etti.
 
Zorlu Gayrimenkul, dünyanın en prestijli projeleri arasında yer alan Zorlu Center ile Zorlu Levent Ofis’i, 80'den fazla ülkeden 20 bin kişinin katılımıyla 12-15 Mart 2013 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM’de tanıtıyor. Zorlu Gayrimenkul, ziyaretçilerini Türkiye’nin bu yıl “Onur Ülkesi” olduğu MIPIM’in en prestijli alanlarından Riviera salonundaki 127 metrekarelik standında ağırlıyor.
 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, MIPIM’in açılış günü Zorlu Gayrimenkul standını ziyaret etti. Türk mimarisinin bugün dünyada söz sahibi olduğunu ve özellikle Türk mimarlarımızı desteklememiz gerektiğini vurgulayan Kadir Topbaş, Zorlu Gayrimenkul yetkililerini Zorlu Center ve Zorlu Levent Ofis projeleriyle İstanbul’un tanıtımında gösterdikleri başarıdan ötürü tebrik etti. Projeler hakkında bilgi alan Kadir Topbaş, Zorlu Gayrimenkul gibi Türk yatırımcıların dünyanın en önemli gayrimenkul platformlarından biri olan MIPIM’de yer almalarının ve bu alandaki gücümüzü uluslar arası arenada göstermelerinin gurur verici olduğunu söyledi.
 
Zorlu Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Even ise, “MIPIM’in açılışına ilk sponsor olan Türk firması olarak, İstanbul’u ve ülkemizi tanıtmayı hedefledik. Bugün geldiğimiz noktada Türkiye’nin ‘Onur Ülkesi’ olmasına gurur duyuyoruz” dedi.
 
Zorlu Center’ın açılışı için geri sayım başladı:
 
Türkiye’nin ilk 5 fonksiyonlu karma kullanım projesi olan ve toplam 2,5 milyar dolar yatırım bedeliyle hayata geçen Zorlu Center’ın açılışı için geri sayım başladı. Zorlu Gayrimenkul’ün İstanbul’a değer katma hedefiyle gerçekleştirdiği Performans Sanatları Merkezi, Otel (Raffles İstanbul Zorlu Center), Alışveriş Merkezi, Rezidanslar ve Ofislerden oluşan Zorlu Center’ın tüm fonksiyonlarıyla birlikte yılın üçüncü çeyreğinde açılması planlanıyor.
 
Zorlu Levent Ofis İstanbul’un A+ ofis ihtiyacına cevap verecek
 
İstanbul’un nitelikli ofis ihtiyacını karşılamak üzere projelendirilen Zorlu Levent Ofis ise Zorlu Gayrimenkul’ün Zorlu Center’dan sonra ikinci projesi olarak hayata geçiyor. A+ Ofis projesi olan Zorlu Levent Ofis’in 2013 yılı içerisinde tamamlanması hedefleniyor. Zorlu Levent Ofis ile bölgenin değerine değer katarak İstanbul’un uluslar arası standartlara sahip ofis ihtiyacını karşılayacak.