Kampanyalı Projeler
23 Eki 2013 11:04 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:37

Kadir Topbaş ucuz konut müjdesi verdi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, dar gelirli vatandaşlara yönelik iki büyük konut projesi başlatacaklarını söyledi

Kadir Topbaş ucuz konut müjdesi verdi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "KİPTAŞ, Asya ve Avrupa yakalarında dargelirliler için iki yeni projeyi hayata geçirecek, kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sağlayacak." dedi.
 
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Şirketlerinden KİPTAŞ'ın 4 bin konutluk 'Vaditepe Bahçeşehir' projesinin tanıtımına katıldı. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Vural, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım ile İBB Bürokratlarının katılımıyla gerçekleşen törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, vatandaşlara sosyal konut müjdesi verdi.
 
KİPTAŞ'ın 'Vaditepe Bahçeşehir'den elde edeceği kaynak ile dar gelirliler için sosyal konut yapacağını açıklayan Kadir Topbaş, projenin ikinci etabında 85-95 metrekarelik ve 10 yıl ödemeli sosyal konutların da yer alacağını açıkladı.
 
 
ÖZLEMİ ÇEKİLEN MAHALLE KÜLTÜRÜNÜ ÖNE ÇIKARIYOR
 
18 yıllık tecrübesi ve 63 bin konutluk geçmişiyle konut sektörünün lideri olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi KİPTAŞ, Başakşehir'in en büyük projesi 'Vaditepe Bahçeşehir'e start verdi. Özlemi çekilen mahalle kültürünü ve modern hayatın kent olgusunu yeniden yorumlayan projede az ve çok katlı bloklar birlikte yer alacak.
 
Bahçeşehir'in göl manzarasına en hakim noktasında konumlandırılan Vaditepe projesi kapsamında 1+1'den 5+1'e kadar çeşitli tiplerde daireler yer alıyor. 284 dönüm arsa üzerinde yükselen Vaditepe, geniş peyzaj alanları, yürüyüş yolları ve modern sokaklarıyla ön plana çıkıyor.
 
Projede 25 bin metrekarelik ticari alanın yanı sıra, kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, fitness center, sauna, Türk hamamı, vitamin bar, dinlenme terasları, çocuk oyun alanları ve geniş yeşil alanlar yer alıyor. İlk etabı 24 ayda tamamlanacak projede fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor.