Gündem
07 Ara 2013 10:39 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:44

Kadir Topbaş: Çok büyük bir proje daha geliyor!

Kadir Topbaş, 'Gerçekten büyük bir proje daha geliştirdik, onu da zamanı gelince açıklayacağız' dedi.

Kadir Topbaş: Çok büyük bir proje daha geliyor!
Başbakan Erdoğan'ın aday gösterdiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, belediye binasında törenle karşılandı. Törende, 'Sarıgül muhtar' sloganlarıyla karşılanan Topbaş, 'Gerçekten büyük bir proje daha geliştirdik, onu da zamanı gelince açıklayacağız' dedi.

Topbaş, büyükşehir belediye başkanlığına yeniden aday gösterildikten sonra ilk cuma namazını Fatih Camisi'nde kıldı.

Namazın ardından Saraçhane'deki belediye binasına geçen Topbaş'ı, pernosel, meclis üyeleri ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

ÇOK BÜYÜK BİR PROJEMİZ VAR

Çok konuşarak ve üreterek kendilerinden bahsettirmek istediklerini belirten Topbaş, yapamayacakları hiçbir şeyi söylemediklerini ve söyledikleri hiçbir sözü yerde bırakmadıklarını vurguladı.

İstanbulların boş vaadlerle aldatılamayacak kadar fesaset sahibi olduğunu dile getiren Topbaş, birçok projeleri bulunduğunu belirtti. Kadir Topbaş, sözlerini şöyle tamamladı:

"Metrolar başlı başına büyük bir olay, çevreyle ilgili büyük projelerimiz var. İstanbul suyu ile ilgili ayrı bir projemiz var ama yakın gelecekte güzel bir projeden bahsedeceğiz. Bir çoğunun aklı yetmeyecek, hayali yetişemeyecek, şaşıracaklar, hayretler içerisinde kalacaklar. Gerçekten büyük bir proje daha geliştirdik, onu da zamanı gelince açıklayacağız. Zabıta ve itfaiyemizde taşeronda bulunan arkdaşlarımızla ilgili elimizdeki kadrodan sözleşmeli kadroya geçebilecek ve kriterlere erişmiş 693 kardeşimizi de sözleşmeli olarak alacağız, bu talimatı verdim. 3. dönemde birlikte olacağımıza yürekten inanıyorum ve İstanbulların vefa duygusuna inanıyorum. Kim ne derse desin, hangi türlü entrika çevirse çevirsinler. Bizim evvelallah Rabbimiz ve milletimiz var. İnanıyorum ki sizlerin desteğiyle bu başarıya birlikte erişeceğiz.