Konut Haberleri
29 Ara 2015 10:16 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:57

Jet Fadıl'ın yeğeni de tutuklandı

Jet Fadıl mahlaslı Fadıl Akgündüz geçen hafta nitelikli dolandırıcılık suçundan tutuklanmıştı. Dün de yeğeni aynı suçtan tutuklandı

Jet Fadıl'ın yeğeni de tutuklandı
Geçen hafta çıkarıldığı mahkeme tarafından nitelikli dolandırıcılık suçundan tutuklanan Jet Fadıl'a bir şok daha! Fadıl Akgündüz'ün tutuklanmasından sonra, dün de Akgündüz'ün yeğeni Mehmet Fatih Obut, dolandırıcılıktan tutuklandı. Akgündüz'ün İstanbul Bayrampaşa'da Caprice Gold Oteli'ni 5 yıldır teslim etmediği için 8 bin 400 yatırımcıyı mağdur ettiği iddia ediliyor.

Hayali projelerle piyasadan 1 milyar lira civarında para topladığı iddia edilen Fadıl Akgündüz, ablası Avniye Obut, eniştesi İbrahim Obut ve yeğeni Mehmet Fatih Obut hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen çete soruşturması devam ediyor.

İstanbul Bayrampaşa'da inşa ettiği Caprice Gold Oteli'ni 5 yıldır tamamlamayarak 8 bin 400 yatırımcıyı mağdur eden Fadıl Akgündüz'ün tutuklanmasından sonra dün de Akgündüz'ün yeğeni Mehmet Fatih Obut, nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Fatih Obut'un, Akgündüz'ün mal varlığını devrettiği kasası olduğu ileri sürülürken Obut'un annesi Avniye Obut ile babası İbrahim Obut da soruşturmada şüpheli sıfatıyla yer alıyor.