Konut Haberleri
19 Kas 2012 16:35 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:12

Jennifer İstanbul'dan ev aldı

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da 3 konser veren Latin şarkıcı Jennifer Lopez Sofya konseri sonrasında tekrardan İstanbul'a döndü

Jennifer İstanbul'dan ev aldı


Ev alacağı haberleri çıkan Lopez önceki gün Metropol İstanbul'un satış ofisinde düzenlenen basın toplantısına katıldı. Lopez,  2013 yılında bitecek olan projenin temsili anahtarını ve tapusunu aldı. Anahtar'ın 100 yıllık tarihi bir anahtar olduğunu öğrenen Lopez çığlık atarak "Aman tanrım" dedi. Ünlü şarkıcı projeyi yakından inceleyip Çalık Holding İnşaat Grubu Başkanı Ahmet Taçyıldız ve Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş'tan proje hakkında bilgi aldı.

Basın toplantısına çocuklarıyla birlikte gelen ve çocukları için özel olarak hazırlanan oyun parkına onları bıraktıktan sonra basın mensuplarının karşısına çıkan Lopez'e ilgi büyüktü. Lopez'in satın aldığı Metropol İstanbul projesi 250 metre uzunlukta olan Avrupa'nın en yüksek binalarından biri olacak kulesi, rezidans blokları 200 bin metrekare inşaat alanına sahip 2 katlı alışveriş kompleksi üzerinde bulunan 400 metre lüks bir alışveriş caddesinden oluşuyor. Lopez'e basın toplantısı sonrası başlanan inşaat gösterildi. İnşaat sahasına asılan "Jennifer Welcome to Metropol" ve "Jennifer Welcome to new home" yazan pankartları gören ünlü şarkıcı şaşırarak "Çok teşekkür ederim" dedi.

Proje ortaklarından Erdinç Varlıbaş "Metropol kulesinden geniş olan ve boğaz ve adaları gören bir daire aldı. Fakat kaç oda olduğunu ve hangi katta olduğunu sözleşme gereği söyleyemiyoruz" dedi.

Evin hediye edilip edilmediğini soran basın mensuplarına Varlıbaş "Jennifer Lopez birçok ülkeden yatırım amaçlı daire almış. Menejeri vasıtasıyla bize ulaştı. Kendisine özel bir indirim yaptık. Ama daireyi bizzat satın aldı" diye cevap verdi.