Konut Haberleri
10 Mar 2016 10:16 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:07

İşte taze damat Kıvanç'ın evi! Televizyon bile 50 bin lira!

Geçtiğimiz ay stilist sevgilisi Başak Dizer'le dünya evine giren genç kızların sevgilisi Kıvan Tatlıtuğ evini teknolojik donamılarla doldurdu

İşte taze damat Kıvanç'ın evi! Televizyon bile 50 bin lira!
Şubat ayında uzun süredir beraber olduğu Başak Dizer'le evlenen Kıvanç Tatlıtuğ evini dizayn etti. Geçen ay 2 yıllık sevgilisi Başak Dizer'le Paris'te evlenen Kıvanç Tatlıtuğ, yaşamak için Bebek Ayşe Sultan Korusu'nda Boğaz manzaralı lüks bir daire tercih etmişti. Evin dekorasyonunun büyük kısmını stil danışmanı olan Dizer, üstlendi. Kıvanç Tatlıtuğ ise birçok erkek gibi teknolojik aletleri seçti. Yakışıklı oyuncunun, teknoloji tutkusunu ise evine yansıttığı ve lüks dairesini adeta bir teknoloji üssüne çevirdiği öğrenildi. Tam anlamıyla bir PlayStation ve sinema tutkunu olan Kıvanç Tatlıtuğ, televizyonunu 'Curved' modellerden seçti. Sadece televizyon için 50 bin lira ödeyen ünlü oyuncu, 10 bin liraya da özel bir ses sistemi aldı.

Laptop'un yanı sıra bir de Apple marka bir bilgisayarı olan Kıvanç Tatlıtuğ'un evinde 2 tane oyun konsolu da bulunuyor. Tatlıtuğ, oyun ve film DVD'leri için de dev boyutta özel bir dolap yaptırdı. Başak Dizer'in ise kendine ait özel bir giyinme odası bulunuyor.

Paris'te 19 Şubat'ta dünyaevine giren ünlü çift, Bebek Ayşe Sultan Korusu'ndaki lüks evlerine yerleşti.