İşte tatil yaklaşırken İstanbul'a yakın tatil bölgeleri...

Bayramda tatilin ne kadar olacağı merak konusuyken İstanbul'da yaşayanlar için yakın ve alternatif tatil bölgeleri.. İşte 1-2 günlük tatiller için değerlendirebileceğiniz İstanbul'a yakın tatil kaçamak adresleri...

İşte tatil yaklaşırken İstanbul'a yakın tatil bölgeleri... - Sayfa 1

Bayramda tatilin ne kadar olacağı merak konusuyken İstanbul'da yaşayanlar için yakın ve alternatif tatil bölgeleri.. İşte 1-2 günlük tatiller için değerlendirebileceğiniz İstanbul'a yakın tatil kaçamak adresleri...

114
İşte tatil yaklaşırken İstanbul'a yakın tatil bölgeleri... - Sayfa 2

Ağva-- İstanbul'a 100 km uzaklıkta. Kumsalı, koyları, kayalıkları ve orman ile iç içe görüntüsü ile Ağva, şehirden gelenlerin kendilerine pozitif enerji yükledikleri bir enerji noktası haline gelmiştir. Kilim Koyu, Gelin Kayası, Saklı Göl, Ağva da görülmesi gereken yerler... İstanbul'a sadece 1 saat uzaklıkta olan Ağva, küçük otelleri, muhteşem doğası ile iyi bir seçim.

214
İşte tatil yaklaşırken İstanbul'a yakın tatil bölgeleri... - Sayfa 3

Anadolu Feneri - Anadolu Kavağı Anadolu Feneri'nde ne kararsızlık yaşarsınız, ne de koşturmanız gerekir. Çünkü yapılacaklar bellidir. Küçük meydanda önce kısa bir tur atılır, sonra Yoros Kalesi'ne tırmanılır. 1190'da Cenevizlilerin yaptırdığı kalede, manzaraya bakınca "Her adımıma değdi" diyeceksiniz. Anadolu Feneri İstanbul'a yarım saat uzaklıkta Karadeniz'in hırçın dalgalarının eskitemediği küçük bir köy. Anadolu Feneri de özellikle bahar ve yaz aylarında haftasonu dinlence ve piknik keyfi için uygun yerlerden birisidir. Karadeniz kıyısına inildiğinde doğa ve manzara güzel, piknik imkanı için ideal. Anadolu Feneri dalgakıranı içerisinde yer alan balık restoranlarında da deniz ürünleri keyfini çıkarmak mümkündür.

314
İşte tatil yaklaşırken İstanbul'a yakın tatil bölgeleri... - Sayfa 4

Kandıra--- İstanbul’un hengamesinden bir buçuk saat uzaktaki Kandıra, Kocaeli’nin tersine henüz sanayileşmediği için bu listede yerini buldu. Çam ormanlarıyla çevrili ilçede telaşa yer yok. Çünkü burada zaman yavaş akıyor. Önce Kandıra’nın meşhur yoğurdunu tadın sonra sahilleriyle ünlü, Cebeci, Bağırganlı, Kefken, Kumcağız veya Kerpe’ye uzanın. Şirin balıkçı tekneleri, mangalda balık keyfi ve bol oksijen buralarda sizi bekliyor. İlçenin bir diğer görülesi yeri Karadeniz’in tek yerleşim olan adası Kefken Adası. Burada kale surları, sarnıç kalıntıları ve deniz feneri muhakkak gezilmeli. Adını civardaki kayaların renginden alan Kefken Pembe Kayalar’a uğradığınızda, bu kayaların İstanbul’a getirilip Sultanahmet Camisi dahil birçok camide kullanıldığını da unutmayın.

414