Konut Haberleri
16 Kas 2016 14:34 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:50

İşte Tarkan'ın ofis yatırımındaki tercihi!

Vadistanbul Bulvar, 300 bin metrekarelik ofis alanı ile uluslararası firmaları; AVM’siyle de dünya markalarını bir araya getiriyor. Projeden ofis alanlardan biri de Megastar Tarkan...

İşte Tarkan'ın ofis yatırımındaki tercihi!
Vadistanbul Bulvar, 300 bin metrekarelik ofis alanı ile uluslararası firmaları; AVM’siyle de dünya markalarını bir araya getiriyor. Yerli ve yabancı yatırımcıların merakla beklediği Vadistanbul Bulvar’da ofislerin teslimleri Ağustos ayında başlarken, AVM’nin kapıları ise Mart ayında açılacak.
Dünyaca ünlü markaları bir araya getiren Vadistanbul’un ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabından Megastar Tarkan da bir ofis katı satın aldı.

Vadistanbul’un yatırımcılarının tüm maliyetini üstlenerek hayata geçirdiği Havaray, projeyi şehrin Metro hattına bağlayacak.



Yalnızca mekanik maliyeti 7.5 milyon Euro’yu bulan Havaray hattının toplam maliyeti 14 milyon Euro’ya ulaşıyor. Çalışmalarında sona gelinen Havaray hattı tamamlandığında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) devredilecek.

1 milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Vadistanbul’un son etabı olan Park etabı, yeşille mavinin buluştuğu özel bir noktada konumlanıyor. Park’ta toplam 804 adet konut yer alırken, 120.000 m2 ofis ve 22.000 m2 mağaza proje dahilinde. 3+1 ve 4+1 ağırlıklı daireleri ile Vadistanbul Park; aileler için büyük mutluluklar inşa edecek; kreşi, metro bağlantılı Havarayı, AVM’si, mağazaları, alışveriş caddesi, parkları ve kafeleriyle her ihtiyaca cevap verebilen konforlu ve renkli bir hayatı sakinlerine sunacak. Vadistanbul Park’ın ise 2017 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.