İşte Jennifer Aniston'ın olağanüstü evi

Bir dönem Brad Pitt ile yaptığı evlilik çok konuşulan ünlü oyuncu Jennifer Aniston'ın evi adeta sarayları anımsatıyor...

İşte Jennifer Aniston'ın olağanüstü evi - Sayfa 1

Bir dönem Brad Pitt ile yaptığı evlilik çok konuşulan ünlü oyuncu Jennifer Aniston'ın evi adeta sarayları anımsatıyor...

111
İşte Jennifer Aniston'ın olağanüstü evi - Sayfa 2

Aniston'ın 2011 yılında 35 milyon dolara (yaklaşık 104 milyon TL) sattığı malikane, ünlü oyuncunun ince zevkinden nasibini almış. Aniston'ın bir zamanlar içinde yaşadığı olağanüstü evi için gerçek bir saray demek yanlış olmaz. Aniston, mimar Harold Levitt'in Beverly Hills'te bulunan bu muhteşem evini, ünlü tasarımcı Stephen Shadley ile birlikte döşemiş.

211
İşte Jennifer Aniston'ın olağanüstü evi - Sayfa 3

Tasarımcı Shedley, Aniston'ın geniş alanlar sevdiğini bildiği için dış alanı olabildiğince geniş tutmuş.Aniston, aynı zamanda büyük kapılara da hayran.

311
İşte Jennifer Aniston'ın olağanüstü evi - Sayfa 4

Shedley ile evin konsepti 'Zen' ve 'Bali' olarak belirlemişler ve evin içindeki hemen her eşyanın bu ruhu yansıtmasını istemişler. Aniston'ın bu ev için satın aldığı ilk şey de The Murano marka beyaz avize olmuş. Oturma odası. Japon balıklarıyla süslü bir akvaryum da var burada.

411