İşte eylül ayında satışa çıkacak projeler! Lansmana özel fiyatlarla!

Eylül ayında satışa çıkacak olan konut projeleri lansman dönemine özel kampanyalarla alıcılarını bekliyor.

İşte eylül ayında satışa çıkacak projeler! Lansmana özel fiyatlarla! - Sayfa 1

1- Başakşehir'in Kalbi

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilecek olan Başakşehir'in Kalbi projesi ön talep topluyor. Eylül ayı içerisinde satışa çıkması planlanan projede toplam 540 adet konut yer alıyor.


15
İşte eylül ayında satışa çıkacak projeler! Lansmana özel fiyatlarla! - Sayfa 2

2- Düşler Vadisi Riva

Koronavirüs süreci müstakil ve bahçeli ev talebi artınca Düşer Vadisi Riva projesi de yoğun ilgi gördü. İlk etapta bulunan 509 villadan 480’inin satıldı. İlk etap teslimlerin 2021'nin sonunda yapılacağı projede eylül ayında 200 villa daha satışa çıkacak.


25
İşte eylül ayında satışa çıkacak projeler! Lansmana özel fiyatlarla! - Sayfa 3

3- Forev Modern Eyüp

Forev Yapı tarafından Eyüp'te inşa edilen Forev Modern Eyüp projesi için ön talep toplanıyor.Toplam 5 bloktan oluşan Forev Modern Eyüp projesinde 279 adet konut ve 7 adet ticare ünite bulunuyor. Yatay konsepti ve fark yaratan mimarisi ile ön plana çıkan Forev Modern Eyüp projesi Eylül ayında satışa çıkacak.


35
İşte eylül ayında satışa çıkacak projeler! Lansmana özel fiyatlarla! - Sayfa 4

4- Akzirve Topkapı

Akzirve Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Akzirve Topkapı projesinde satışlar Eylül ayı içerisinde başlayacak. 1.500 bağımsız birimin yer alacağı Akzirve Topkapı projesinde konutların yanı sıra ticari birimler de bulunacak. 150 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


45