Konut Haberleri
10 Eyl 2015 11:55 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:22

İşte Dubai'nin en pahalı projesi

Dubai Cityscape Global 2015'te Nef standında uluslararası yatırımcıya tanıtılan Nef New York projesi yoğun ilgi ile karşılandı

İşte Dubai'nin en pahalı projesi
Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından biri olan Dubai Cityscape Global 2015'te Nef standında sergilenen Nef New York projesi fuara damga vurdu. İnistanbul ve Nef Ataköy 22 projelerini de uluslararası yatırımcıya tanıtan Nef'in en dikkat çeken projesi ise Nef New York oldu. Cityscape Global 2015 Fuarı'nın en pahalı projesi olan Nef New York projesinde ön talep toplanmaya başlandı.

2015 yılında Amerika, Fransa ve İtalya'dan aldığı uluslarası ödüllerle dünya genelinde bir üne kavuşan Nef New York projesi, Fransa Cannes'da yapılan MIPIM fuarının ardından Dubai Cityscape Fuarı'nda da yoğun ilgi ile karşılandı. Foldhome konseptini New Yprk'a taşıyan ve Empire State'e komşu olan Nef New York projesi, fuarın en ilgi çeken projesi olarak öne çıktı.

61 Türk firmasının katılım gösterdiği fuarda tanıtılan Nef New York projesi için 2016 yılında yapılacak lansman öncesinde bekleme listesine 19 farklı ülkeden bireysel yatırımcı kayıt yaptırdı.