Konut Haberleri
19 Mar 2016 13:59 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:08

İşte Aslan'ın Riva projesi

Cim Bom'un merak edilen Riva projesi ortaya çıktı

İşte Aslan'ın Riva projesi
Merak edilen proje gün yüzüne çıktı... Mali açıdan bir hayli zor günler yaşayan ve UEFA’dan da bir yıl Avrupa kupalarından men cezası alan Galatsaray'da Riva için Dursun Özbek ve yönetimi yeni bir proje geliştirdi.

Yeni proje, bugün yapılacak Mali Genel Kurul'da tanıtılacak. Riva projesi için 12 metrekarelik bir maket hazırlatıldı. Bu arazinin imara açılması ile boş durumdaki Riva arazisi kulübe nakit akışı sağlayacak. Vatan'ın haberine göre, Dursun Özbek ve yönetiminin yaptığı araştırmalarda projenin sonuçlandırılması ile G.Saray Kulübü, 500 milyon dolar yani 1 milyar 430 milyon lirayı kasasına koyacak.



VİLLA: Tam 288 bin metrekarelik alana inşa edilecek yüzlerce villanın satışı ile birlikte ilk etapta sarı-kırmızılıların kasasına para girecek. Bu villalar sürekli olarak G.Saray’ın mülkü olarak kalacak.

TİCARİ ALAN: 23 bin 500 metrekarelik bir alanda yapılacak ticari mekanlarda hem satılık hem de kiralık dükkanlar ve iş yerleri yer alacak.

OTEL: Kulübün Mecidiyeköy’deki otelinin ardından bir otelin de Riva'ya yapılması planlanırken otel ise 5 bin 220 metrekarelik bir alanı işgal edecek.

OKUL: Riva arazisinin 8 bin 500 metrekarelik bölümü eğitime ayrıldı. Ancak burada çeşitli yatırımların da yer alması planlanıyor.

FUTBOL KAMP TESİSİ: Yönetimin en önem verdiği projelerinden biri de sarı-kırmızılı kulübün futbol takımını Riva'ya taşımak. 4 bin 200 metrekarelik alan futbol takımı için ayrılırken bu tesislerin bitmesinin ardından önce G.Saray Futbol Akademisi de Riva'ya taşınacak. Daha sonra ise Metin Oktay Tesisleri’nde geliştirilecek projeye göre A takımının da buraya taşınması gündemde.