Konut Haberleri
22 Eyl 2017 11:39 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:26

İstanbul'un yeni değeri: Kuzey Yakası

Emlak Konut GYO, Başakşehir'de Kuzey Yakası projesini satışa sundu. Proje, şimdiden yeşil konseptiyle ilgi odağı oldu. Firma, buradan ev almak isteyenlere uygun ödeme seçenekleri sağlıyor.

İstanbul'un yeni değeri: Kuzey Yakası
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Başakşehir'de Kuzey Yakası projesini hayata geçiriyor.

İstanbul'da inşa edilen diğer projelere oranla Kuzey Yakası yeşil ve doğa konseptiyle dikkat çekiyor. Projede ev ve ofis seçenekleri yer alıyor. 



Ödeme Seçenekleri


Kuzey Yakası projesinde yüzde 10 peşinat, 18. ve 24. aylarda yüzde 10'luk ara ödeme ve kalanı TÜFE'ye göre 120 ayda yüzde 0,50 faiz oranında taksitlendiriliyor. Ayrıca yüzde 20 peşinatla 24 ay, yüzde 30 peşinatla 36 ay, yüzde 40 peşinatla 48 ay, yüzde 50 peşinatla 60 ay vade farksız taksit yapılıyor.



9 Eylül'de satışa sunuldu


Dünya standartlarındaki konut projeleri, metro hattı, entegre ulaşım ağları, sosyal ve kültürel alanlar, alışveriş merkezleri, okullar ve spor alanlarına komşu bir alanda; ofisleri, ticari alanları, oteli, hayvanat bahçesi ve dünya metropollerinde görmeye alıştığımız şehir parkıyla Kuzey Yakası Başakşehir’de yepyeni bir yaşam başlatıyor. Yatay ofis konseptini sunan Kuzey Yakası parklar içerisinde huzurlu ve aktif bir iş yaşamı müjdeliyor. İstanbul’a yakışan yemyeşil bir alan üzerinde geliştirilen Kuzey Yakası’ndaki doğayla iç içe akıllı ofisler 9 Eylül tarihinde satışa sunuldu.



Yaşam 2020'de başlıyor


Anahtar teslimlerinin 2020'de yapılması planlanan projede ortalama metrekare birim fiyatı 7 bin TL ile 7 bin 500 TL arasında değişiyor.