Konut Haberleri
09 Oca 2017 10:12 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:56

İstanbulluya uyarı! Tüm seferler iptal! 3 güne dikkat!

Cumadan bu yana devam eden kar yağışı, İstanbul'da adeta hayata felç etti. Tüm uçak ve deniz seferleri iptal olurken uzmanlar uyarılarda bulundu...

İstanbulluya uyarı! Tüm seferler iptal! 3 güne dikkat!
İstanbul cumadan bu yana kara kışa teslim. Cuma akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, bugün de deam ediyor. Tüm İDO ve BUDO seferler, iptal edilirken, sehir içi hatlar da kara yenildi. Yurt genelinde kar yağışı etkili olmaya devam ediyor.Son meteorolojik verilere göre İstanbul'da yağışlar kar ve karla karışık yağmur şeklinde perşembe gününe kadar devam edecek.

Gaziosmanpaşa Meydanı’nda bulunan termometre saat 04.47’de -4 dereceyi gösterdi. Mahalle aralarındaki araçların üstlerinin tamamen karla kaplandığı gözlenirken, yol kenarlarında ise park edilmiş çok sayıda araç olduğu görüldü.

Büyükşehir Belediyesi de yaşanabilecek kazalara karşı tüm sürücüleri önlem almaya davet ederek, gece boyunca uyarılarına devam etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'nin (AKOM) uyarısına göre, yoğun ve kuvvetli kar yağışının bugün ve yarın da etkili olması bekleniyor. Ancak İstanbul'da perşembeye kadar kar ve kar karışık yağmur etkili olacak.

ETİKETLER
#kar #hava #kış